събота, 31 юли 2010 г. 09:40 ч.

Традиционен събор

БСП води на Бузлуджа 30 000 симпатизанти

BNews.bg

БСП води на Бузлуджа 30 000 симпатизанти

Снимка: BNEWS, Димитър Кьосемарлиев

Социалистите се събират на Бузлуджа, за да отбележат 119 години от създаването на социалистическата партия. В традиционния събор се очаква да вземат участие 30 000 членове на партията и симпатизанти.

С традиционен събор и речи ще отбележат социалистите 119-та годишнина от създаването на партията.
На Бузлуджа се очаква да пристигнат с автобуси и коли поне 30 000 членове на БСП и симпатизанти. Още вчера за Казанлък замина ръководството на партията. Всяка година между 31 юли и 2 август червените се събират на Бузлуджа, за да се надъхат преди избори или да се заканят на опозицията, че ще я свалят, ако не
са власт. Очаква се, както на всяка годишнина, и днес своята политическа реч на историческата поляна да произнесе соцлидерът Сергей Станишев.
От МВР в Стара Загора предупреждават за временни ограничения на движението към върха заради националния събор на червените.

От 08.00 ч. до 12.00 ч. е въведена временна забрана за преминаването на моторни превозни средства  с тегло над 3.5 тона по пътя Казанлък - вр. Бузлуджа - Габрово. За товарните автомобили ще бъдат организирани временни местостоянки в района на с. Дунавци, с. Крън и гр. Шипка. От 19 юли проходът Шипка е затворен за ремонт и всички превозни средства движещи се по
направление Казанлък-Габрово се пренасочват по панорамния път през вр. Бузлуджа.
Очаква се от 9.00 до 15.00 часа движението в участъка да бъде допълнително затруднено,
поради придвижването на много хора в това число пешеходци в района на върха. Всяка година по време на събора в подножието на Бузлуджа стават задръствания от огромните колони с автобуси и автомобили.
Гражданите, които ще предприемат пътуване по направление Северна - Южна България да ползват алтернативни маршрути - през проходите Хаинбоаз, Беклемето и други, съветват от полицията.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

Коментари

 • badkor - 17:38, 18 юли

  Много сте..... За тва сме Зле май трябва да ви понамлим малко..че белкем има безплатен въздох и за народа.

 • Lubo - 19:42, 3 авг

  на бузлуджа бяхме поне 55-60 000 души! Много сме! Силни сме!

 • . - 17:26, 3 авг

  Червени бабички и гейчета с червени задници.Куку и пипи.

 • ТИЯ НИЩО ЧУДНО ПАК ДА НИ ЯХНАТ - 13:48, 2 авг

  БОЙКО С НЕГОВИТЕ ТЪПИ ОЧИЛАТКОВЦИ НАТАМ НИ ВОДЯТ....НО НИЩО ПАК ЩЕ СИ СЕ ВЪРНАТ ПРИ ПАРТИЯТА БКП МАЙЧИЦА - те са си от дено котило...очаквайте наскоро новата тройна КОАЛИЦИЯ ГЕРБ/БСП/ДПС...картите отдавна са раздадени - кой разбрал разбрал

 • пиф - 19:00, 1 авг

  Прав е Хикмет!Тези некадърници ни водят към нищото!

 • Polkovnik - 07:51, 1 авг

  Хайде все пак да видим тези социалисти!Ако възрастта им е под 40-45 години - добре, С.С. ще може да разчита на тях,ако не се разбягат, поне 15-20 годи-ни.но ако са бели като гълъби/чайки,още 10-15 години и край!Защо ми се струва,че преобладаващата част от електората на социалистите са пенси-онери.Така партия не се съхранява.Вие сериозно ли смятате,че след 10 годи-ни на Бузлуджа ще отидат потомците на Г.Първанов,Гущеров,Г. И Кр.Гергови, Червеняков, Орешарски и сие!Ако те не отидат,кой ще поведе червената чета- А.Кутев,М.Манолова,К.Нинова - хайде да не говорим глупости!

 • местен - 23:51, 31 юли

  ДА БЯХА ИМ ДАЛИ ПО ЕДНА МЕТЛА И ЛОПАТА ДА СИ ПОЧИСТЯТ "ЧИНИЯТА" НА БУЗЛУДЖА, ЧЕ ВЪТРЕ Е ЗАДРЪСТЕНО ОТ БОКЛУЦИ.
  ПОНЕ МАЛКО РАБОТА ДА СВЪРШАТ КАТО СА ТОЛКОВА ИНТУСИАЗИРАНИ, А НЕ ДА ГРАЧАТ ГЛУПОСТИ И ДА РЪСЯТ ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ.

 • БУЗЛ - 21:49, 31 юли

  БСП води на Бузлуджа 30 000 ИЗКУФЕЛИ И ПРОСТИ симпатизанти.

 • па и аз да кажа нещо - 17:29, 31 юли

  Хикмет може да е всякакъв, но в едно е прав - Турция е в Г-20. Когато НРБългария беше на 27 място в света по качество на живот, Турция беше извън класацията...и коя е скапаната държава?

 • marystaneva - 17:04, 31 юли

  Малко статистика за БСП на Бузлуджа:
  2007 - почти 100 хиляди;
  2008 - към 50 хиляди;
  2009 - 30 хиляди;
  2010 - 20 хиляди.

  Или намаляват по естектвен път, или народът взе да поумнява.

Напиши коментар

Коментари