петък, 16 декември 2011, 13:42 ч.

Лоша вест

Чиновниците в Смолян остават без заплати

BNews.bg

Чиновниците в Смолян остават без заплати

Заради огромните дългове общинските чиновници в Смолян няма да получат заплати. Лошата новина съобщи кметът на града Николай Мелемов.

Преди празниците около Коледа и Нова година, вместо да се зарадват, служителите в община Смолян получиха лоша новина. Те остават без заплати заради натрупаните дългове.

Оказа се, че дори и букетите за представителни нужди не са платени.

Само седмица преди Коледа общинските чиновници в Смолян бяха изненадани неприятно с новината, че няма да получат заплати заради огромните дългове, натрупани при стария кмет.

Задълженията са 10 298 000 лева, без заема от 13 милиона.

В сметката на общината има 60 000 лв., а за заплати са нужни около 200 000 лв. и още 100 000 лв. за осигурителни вноски, призна градоначалникът Николай Мелемов.

Стана ясно също, че и парите за ковчези в общината са били изхарчени и сега за тях дълговете са 35 000 лева.

Представителните букети също не са платени, като сумата за тях около 500 лв.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Служител - 17:03, 17 дек.

    Информацията не е вярна. Всички в общината си получихме заплатите в пълен размер. Г-н кмета се прави на мъченик, но е лъжец. Не знам защо всички медии се юрнаха да пишат без да проверят за какво става въпрос. Само ансамбъл Родопа не е взел заплата заради сесията в понеделник ще им ги платят. Държа да излезе истината, а не само да се лъже за политически дивидент незнам за кого. За немощния кмет или за горките хорица.

Напиши коментар

Коментари