понеделник, 30 януари 2012, 13:42 ч.

На финала

Ангел Бончев: Алексей е свързан с Наглите

BNews.bg

Ангел Бончев: Алексей е свързан с Наглите

Банката, през която Ангел Бончев е превел 157 000 евро на фондацията “Утре за всеки”, потвърди, че това е станало преди да бъде освободена съпругата му Камелия от групата на “Наглите”. Бончев вече вярва, че фондацията, на която групата “Наглите” поиска той да плати парите, е свързана и с Октопода.

Връзката на Алексей Петров с групата за отвличания “Наглите” прозира и от нашумялата фондация “Утре за всеки”, на която Ангел Бончев бе принуден да плати 157 000 евро.

Похитителите на съпругата му Камелия поискаха той да направи това дарение на фондацията, за да пуснат жена му, което и се случи на 30 юли 2008 г.

От “Утре за всеки” категорично отказаха да върнат дарението, след като Камелия бе освободена и от година Бончев ги съди, за да си върне парите. След последното заседание по делото в понеделник, когато от фондацията отново го протакаха, Бончев за първи път ги свърза с Алексей Петров и Октопода, макар и да не ги назова директно.

“Имам информация, а така или иначе и вие можете да се поинтересувате, за две от служителките на фондация "Утре за всеки" къде те имат участие в други структури и застрахователни дружества,

заяви в понеделник Бончев и припомни, че искът му е за 157 000 евро с лихвите за периода.

Имената на две служителки от фондация “Утре за всеки” според публикации са свързани с близката до Алексей Петров “Лев инс” и Съюза на застрахователните агенти – браншова организация.

Става дума за Катя Делирадева, която е член на управителния съвет на „Утре за всеки“ и е в управата на Съюза на застрахователните агенти. Другото име е на Лорета Николова-Близнакова, която била брокер в “Лев инс”.

След драмата с дарението се предполагаще, че фондацията е свързана по някакъв начин с "Наглите" и едва ли случайно е избрана от похитителите.

Намеци, че лично Алексей Петров е бил шапката на Наглите, пък се чуха и по време на делото, но тази връзка така и не се доказа.

На днешното заседание се оказа, че и банката, през която Бончев е превел парите на фондацията потвърждава неговата теза, че преводът е направен на 29 юли 2008 г., а не след освобождаването на Камелия Бончева на 30 юли.

Парите са стигнали до сметките на фондацията на 30-и, защото банката не е могла да ги придвижи по-рано, тъй като са преведени след 17,00 ч. Това става ясно от писмото, което банката е пратила и бе искано по делото. Сега пък "Утре за всеки" оспорва тази част от писмото, а развръзката се очаква да дойде на 19 март, когато е следващото заседание.

"Утре за всеки" набираха пари за изграждане на център за рехабилитация на болни от рак на гърдата, но основната сума, която получиха бе именно от дарението под натиск на Бончев.

След това откриха центъра като вложиха всички 157 000 евро, които той даде и сега твърдят, че няма и как да му ги върнат, дори съдът да ги задължи.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Дидо - 11:37, 31 ян.

  Съдебната система нищо няма да направи на Алексей, защото който има много пари не го съдят, но от Божия съд никой не може да избяга.Кой знае какво му е подготвил.

 • Алекс2 - 08:00, 31 ян.

  Ааа не ,не Трактора , Гоце и Филчев...аз съм свързан с Октопода ха ха ха

 • ??? - 20:33, 30 ян.

  До "Мдаа....всички знаем кой е чадъра на трактора... - 18:11, 30 яну" ..............................Няма трактори, няма и чадъри, ненормалнико! Децата не се занимават с такива като теб! Аз знам, че Бончев е свързан с наглите..... Ти си му помагачът??? Но вие двамата сте дребни риби. Над вас има мутраци и журналя, дупедавци. Плетете си паяжините, също като отровни паяци. Дано не успеете с пъклените си дела.

 • Мдаа....всички знаем кой е чадъра на трактора... - 18:11, 30 ян.

  .."Ангел Бончев: Алексей е свързан с Наглите".. Това и децата го знаят...нищо ново. Вие ,по добре разисквайте, кой е вископоставения чадър разтворен над Асан Омеров-трактора и Филчев.... Тове е по интересно. Тия дребни риби бяха обикновенни изпълнители и пазванти на далаверите на "другаря", който ги пазеше, чиито поръчки най усърдно изпълняваха ти двамата.

 • 1 - 18:05, 30 ян.

  А, ангел бончев с кого е свързан,от къде е вземал парите за откупа си,сигурно ги спечелил с честен труд.

 • daa - 18:02, 30 ян.

  Aleksei e BOKLUK!!!

 • до "! - 16:59, 30 яну" - 17:04, 30 ян.

  Блаженни са вярващите и мутрите като теб. Оставете Алексей на мира, откачалници!

 • . - 17:01, 30 ян.

  Ники, плюеш ли плюеш, но пак ще загубиш и ще плащаш за плюнките.

 • ! - 16:59, 30 ян.

  abe za k.ra moje i da ne go hvanem, ama za topk.te sas sigurnost!

 • м-дааа - 16:59, 30 ян.

  Ако този безумен шмекер пръд-е, ще каже че Алексей е виновен. Мен защо не ме отвличат бе, крадци такива? И да ме отвлекат, от къде ще взема 200 000 евро? Що не млъкне тоя крадец, крадените му пари отиват при болните хора. Ще излезе, че "наглите" са наследници на Робин Худ....

Напиши коментар

Коментари