петък, 10 февруари 2012, 12:27 ч.

Роден тертип

Студентка радва колегите със секс-уроци

BNews.bg

Студентка радва колегите със секс-уроци

Българските студентки може и да са много разкрепостени, но се оказва, че си имат сериозна конкуренция зад Океана – там една малка пчеличка, 21-годишната Джени, преподава секс уроци на своите колеги срещу някой и друг долар.

Младата Джени, която следва в нюйоркски университет, още с постъпването си във ВУЗ-а си създала безпогрешно реноме на секс-тигрица. В един момент обаче 21-годишното девойче

като работлива пчеличка се изхитрило да изкара и по някой друг долар за уменията си.

Тя не се престрашила публично да се рекламира, но пък се оказало, че мълвата бързо ги разнесла из целия кампус и клиентите за частни уроци се нароили скорострелно, за да си оформят чудничка win-win ситуация – те оставали доволни от метода на учене и резултатите, а пък даскалицата не вземала много пари.

Като всяка драматична история обаче и в тази се намесил втори женски образ и съсипал прекрасната студентска идилия. Гаджето на един от редовните клиенти взело, че разбрало какво се случва зад гърба ѝ (пък и зад гърба на Джени вероятно) и издало цялата шашма на декана.

Вместо да се възползва обаче, както вероятно би направил някой негов български колега,

професорът разтурил схемата и сега 21-годишната тарикатка освен че ще бъде изхвърлена от университета, ще си има и неприятни срещи с полицията.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • P A R I - N E O B U X F R E E . BG - 23:52, 11 февр.

  П А Р И - О Т - И Н Т Е Р Н Е Т - 30 на ден - За повече подробности ТУК! P A R I - N E O B U X F R E E . BG

 • Торчащий х...й - 17:59, 11 февр.

  К`о има да се лъжат?! Те да не би да не го искат или проблема е в извинението - "този път той мЪ напи и тогава...". Точно такива са, каквито си е казано в статията, все пак всички сме били, предполагам, студенти, всички сме имали вземане-даване със студентки и така...А който търси - намира! Студентки, които си помагат на следването, жени, които връзват семейния бюджет и подобни, не ме разсмивайте с твърдения, че това, което виждам и правя, не е това, което изглежда...

 • волен мозък - 16:51, 11 февр.

  Българките не са разкрепостени, а напротив-тъпи и прости комплексарки са, не бъркайте простотията с разкрепостеност, а колкото за обучението на Джени-не мерси, вече си знам почти всичко.

 • СR - 15:17, 11 февр.

  Много съгласен с Кури ;)

 • Даниел - 10:24, 11 февр.

  Къде,къде,къде,къде си Джени... чакам те толкова време ;D за теб света ще преобърна ;D (Не се ебавам... ако някой къде е ще му бъде връчено добър чек ?)

 • Вълчо - 23:27, 10 февр.

  "Българските студентки може и да са много разкрепостени, но се оказва, че си имат сериозна конкуренция зад Океана – там една малка пчеличка, 21-годишната Джени, преподава секс уроци" Е те това е...това ме УБИ! :D

 • Bulgarstorm - 21:26, 10 февр.

  Искам да и съм ученик. Плащам двойно. :)

 • s - 17:21, 10 февр.

  ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! N E O B U X - P E C H A L B A . F R E E . B G

 • Кури - 15:25, 10 февр.

  Нашите не са разкрепостени, просто се правят на отворени, иначе са си кухи лейки, но поне са хубави и лесно се лъжат.

 • до Shadow - 15:16, 10 февр.

  то заради това ни мислене сме стигнали дъното

Напиши коментар

Коментари