петък, 09 март 2012, 7:45 ч.

Крути мерки

Трайков ще инспектира 3 язовира, отива и при ГОРУБСО-Мадан

BNews.bg

Трайков ще инспектира  3 язовира,  отива и при ГОРУБСО-Мадан

Сериозни нарушения в трудовото законодателство и безопасността на труда регистрират синдикати и Главната инспекция по труда в ГОРУБСО-Мадан.

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков ще направи инспекция на три язовира в област Кърджали.

В 11.30 часа министърът ще посети язовир Кърджали и след това язовирите Даскалово 1 и Пчеларово 2.Ще бъде проверено изпълнението на предписаните от експерти на „Язовири и каскади“ мерки за обезопасяване на водоемите.

Преди това Трайков ще бъде в Мадан, за да се срещне с концесионера Валентин Захариев  и протестиращите в мини „Горубсо – Мадан“.

Срещата започва в  9.30 часа в сградата на общинската администрация в Мадан.

Преди дни от синдикатите съобщиха, че в Мадан и околните села са събрани 2000 подписа с искане за прекратяването на концесията.

Сериозни нарушения в трудовото законодателство и безопасността на труда регистрират синдикати и Главната инспекция по труда.

На 14 март при областния управител на Смолян, е предвидена среща и  с концесионера Валентин Захариев .

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ХХ - 12:23, 09 март

    ТЕЗИ МИНЬОРИ НЯМА НИКОГА ДА СИ ПОЛУЧАТ ПЪЛНИТЕ ТРУДОВИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ,ЗАЩОТО ВАЛЕНТИН ЗАХАРИЕВ ЗАКОН НЕ ГО ЛОВИ.

Напиши коментар

Коментари