понеделник, 19 март 2012, 15:15 ч.

Първа по красота

Диана стана Мис "Кюстендилска пролет" 2012

BNews.bg

Диана стана Мис "Кюстендилска пролет" 2012

Победителка в конкурса "Кюстендилска пролет" стана 16-годишната Диана Димитрова с връстнички за подгласнички Петя Сотирова и Ивона Семенска, а за момиче на публиката бе избрана Анелия Алексова.

16-годишната Диана Димитрова бе избрана за победителка в конкурса след близо 3-часово шоу. Най-красивата девойка в Кюстендил учи в Природоматематическа гимназия "Емануил Иванов".

"Чувството е прекрасно, великолепно, не го очаквах, сълзите ми го показаха. Всички мои приятели и семейството ми вярваха в мен. Аз не чак толкова, но това ми донесе успех", каза Диана, след като чу резултата.

Нейни подгласнички станаха връстничките й и съученички от ПМГ - Петя Сотирова и Ивона Семенска.

Всички участнички получиха от Община Кюстендил като подарък и официалните тоалети и обувки, с които участваха в спектакъла, както и луксозни албуми със снимки.

Трите победителки получиха и мобилни телефони от М-тел. За доброто настроение се погрижиха водещите Борис Солтарийски и Мариян Бачев, ЛиЛана и нейният брат - бийтбоксерът SkilleR, а кулминацията на вечерта бяха изпълненията на най-известното румънско трио в MTV- „Акцент".

Традиционният конкурс се проведе за 46-ти път и е част от събитията, посветени на празника на града - 21 март.

Традиционно на сцената на "Хисарлъка" девойките от "Кюстендилска пролет 2012" ще дефилират за поздрав на кюстендилци в самия ден на градския празник.

На 21 март след молебена за здравето на жителите на града, който Знеполският епископ Йоан ще отслужи, ще бъде пресъздаден отново ритуалът по предаването на символите на града на кмета Паунов.

Гвоздеят в празничната програма тази година е концертът на Николина Чакърдъкова, както и местни състави и изпълнители.

 

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари