вторник, 10 април 2012, 21:05 ч.

Край или начало

Предсказанията на маите вече се сбъдват

BNews.bg

Предсказанията на маите вече се сбъдват

Човечеството е на прага на шестата раса. В края на деветия цикъл на летоброенето, в който навлизаме сега, човекът ще започне да използва целия потенциал на мозъка си, убедени са изследователите на календара на маите. Предстоят социални, икономически и природни катаклизми.

Процесите, предсказани от маите и отричани от учените, се сбъдват един подир друг.

Това обяви радиестезистката Славка Пенева, цитирана от „Стандарт”. Феноменалната дама, която с махало открива подземни богатства и болести по човешкото тяло, твърди, че размяната на магнитното поле е близо.

"Големците обаче не предупреждават населението, а те ще се скрият в подземните градове.

Поне една разяснителна кампания да направят, както при бомбардировка се казва в кое убежище да се скрие народът", ядосва се искрено инженерката, дългогодишен кадър на БНТ. Пенева замерва магнитното поле и установява, че то е намалило своя интензитет многократно. "То е 0,4 гауса при норма от 4. Направете си сметка колко пъти е отслабнало, но за това никой не говори", съжалява лечителката.

Най-голямата опасност засега според учените е, че

при завъртане на магнитните полюси планетата ще остане без защитния си саркофаг срещу пагубната слънчева радиация.

Пенева предположи, че вследствие на фотонните соларно-магнитни процеси в близко бъдеще ще имаме няколко дни, през които ще е тъмно като нощ. В това време работната честота на мозъка ни ще се повиши.

Тогава човечеството неусетно ще премине от пета в шеста раса.

Времената обаче ще бъдат съпътствани от хаос и безредици. Вероятно в тъмнината мародери ще плъзнат по улиците. За тази опасност пръв у нас заговори руският гуру Алексей Шадрин. Той предполага, че в този квантов преход ще се задействат най-нисшите инстинкти у човека. Промяната ще настъпи в периода между 2012 и 2018 година, твърдят още посветените.

"Чужда цивилизация, по-развита от нас, ще ни помогне, за да мине всичко гладко и неусетно.

Ако се развивахме и технократски, и духовно, проблем нямаше да има, но ние се отказахме от еволюцията си в името на парите. Сега, ако Отгоре ни оставят да се оправяме сами - ние сме загубени. 80% от човечеството се намират на животинско ниво - действат на инстинкти. При повишаване вибрационното ниво на планетата за влизане от трето измерение в четвърто тези хора ще обезумеят. Дано ни се помогне Отгоре", надява се Славка Пенева.

Междувременно на хоризонта се появи поредното апокалиптично знамение.

Парадът на планетите, за който говорят древни майски текстове, както и индиански пророчества в Северна Америка, взе да се случва.

Венера и Юпитер направиха вече равнис на хоризонта. След дни към тях ще се присъедини и Луната. На 21 декември 2012 г. планетите от Слънчевата система ще застанат в една линия, а Земята ще се изравни с центъра на Млечния път. Според езотериците от Великото Централно Слънце тогава ще потекат нови информационни кодове към планетата. Процесът ще завърши през 2036 г.

Директорът на Московския институт по практическа астрология Сергей Курапов, който пристигна преди дни в България, обясни, че  от 2008-а до 2020 г планетите на Слънчевата система се намират в относителна близост, което вещае преминаване на планетата ни от епохата на Земята към епохата на Въздуха.

Смята се, че в такива еони разрушителните енергии взимат връх над съзидателните, за да си отиде старото.

Именно в такъв момент преобладават най-различни социални, икономически и природни катаклизми

обясни още Курапов. 

Изследователите на календара на маите припомнят, че с идването на пролетта влизаме в последната част на деветия цикъл от летоброенето. Той е наречен Универсално съзнание и ознаменува края на един еволюционен период, в края на който човекът ще започне да използва целия потенциал на мозъка и съзнанието си.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Иглика - 15:01, 31 ян.

  Очевидно е, че дамата е измамница и следва да бъде осъдена за измама.

 • Васил - 14:57, 31 ян.

  Не е хубаво да се правят пари от мъките и нещастията на хората. Всеки, който е стигнал чак до нея, го е направил от зор, а не за кеф и разнообразие. Ако наистина има някаква дарба, тя ще взима кой колкото остави. Хората, ако са доволни, всеки според възможностите си, ще се стремят да й се отблагодарят. Но инж. Славка Пенева гледа да обере нещастните хорица. Като е чак такава лечителка... защо тя самата не е здрава?

 • Бай Благой - 14:54, 31 ян.

  Тази Славка Пенева не е изобщо коректна-на едни хора взима малки суми, а на други-доста сериозни. Преценява от кого какво може да оскубе. Освен това е манипулативна и се опитва да изнудва хората, че ако не отидат при нея на потворна, трета, четвърта, пета и т.н. консултация-ще им се случат лоши неща. Продава по 20 до 30 лв. някакви камъни, които били уж за защита, а в индийските магазини същите са 2 до 5 лв.

 • tihomira - 11:53, 17 дек.

  tova koeto stane mi nikoi ne znae ,ami daite de ne gagaem.

 • мелек - 14:54, 28 ноем.

  ямакк

 • Владимир - 17:42, 11 май

  Буууууулшит!!!

 • Чоко - 15:39, 15 апр.

  И ко ще правим тогаз? Трябва да се барикадираме и запасим с боб и кисело зеле докато ни спасят отгоре , онез там зелените. Но пък като бонус, който устиска ще ползва "целия потенциал на мозъка и съзнанието си"

 • :) - 23:08, 14 апр.

  Пълни глупости !!! Ще се обърне на учените достигнали то това заключение аналния отвор и хранопровода !!!

 • ???????? - 00:45, 14 апр.

  Той е наречен Универсално съзнание и ознаменува края на един еволюционен период, в края на който човекът ще започне да използва целия потенциал на мозъка и съзнанието си.... Sigurno zatova 6te stane haos i 6te se izbiem edin drug.... Spored men trebva da sme si tupi4ki. Pone taka 6te ima mir :)

 • хи-хи - 22:26, 13 апр.

  хи-хи

Напиши коментар

Коментари