понеделник, 02 юли 2012, 12:42 ч.

Зловещо

Китайски канибал нахапа лицето на жена

BNews.bg

Китайски канибал нахапа лицето на жена

Последната ужасяваща канибалска атака се случи в Китай, където пиян мъж нападна жена, като отхапа част от носа и устните й. По-рано подобни нечовешки прояви имаше в САЩ.

Последната ужасяваща канибалска атака се случи в Китай, където

пиян мъж нападна жена, като отхапа част от носа и устните ѝ.

По-рано подобни нечовешки прояви имаше в САЩ. Пияният мъж, който иначе бил шофьор на автобус, изскочил неочаквано пред автомобила на китайката. Според приятели, нападателят бил пил от няколко часа.

Ужасяващата случка се разиграва в в Уендзоу, в югоизточната част на Китай.

Мъжът се метнал на предния капак на автомобила на съгражданката си, принуждавайки я да спре. Жената започнала да вика за помощ. Тя излязла от автомобила си, опитвайки се да се спаси, но

пияният мъж я повалил на земята и я заклещил неподвижна в почти смъртоносха хватка.

Той започнал да хапе жестоко лицето ѝ, но избягал при шума на сирените на полицията. Жената останала на улицата, обляна в кръв, а минувачите се опитали да догонят нападателя ѝ.

Накрая китайският канибал бил заловен от униформените и хвърлен зад решетките. Засега тя остава в болницата.

Случаят е пореден след няколкото отбелязани такива на други места по света напоследък. Наколко са инцидентите с канибали в САЩ, най-известният от които се случи през май. Тогава

дрогиран мъж нахапа почти до смърт бездомник, преди да бъде застрелян от полицията.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • или - 08:34, 03 юли

    много хубава снимка сте си сложили

Напиши коментар

Коментари