неделя, 04 ноември 2012, 14:13 ч.

Актуална класация

Слим остава най-богат, Гейтс по петите му

BNews.bg

Слим остава най-богат, Гейтс по петите му

Мексиканецът Карлос Слим запазва лидерската си позиция на в класацията на най-богатите хора в света със 77,5 милиарда долара. Общата сума, заработена от всички в ТОП 20, възлиза на 713,4 милиарда долара.

Мексиканският бизнесмен от ливански произход Карлос Слим е лидер в класацията за най-богатите хора.

Това става видно от публикуваната класация в последното си издание "Блумбърг", който изнесе списък с 20-те най-богати хора на света.

Според изданието,

богатство на Слим се изчислява на 77,5 милиарда долара,

като от началото на годината мексиканецът е натрупал допълнително 15,6 милиарда долара.

След него се нарежда собственика на "Майкрософт" Бил Гейтс с невероятните 64,4 милиарда долара, а на трета позиция е собственикът на магазините "Зара", "Пул и Биер", "Масимо Дути", "Бержка", "Традивариус" Арманасио Ортега. Неговото богатство се оценява на 53,6 милиарда щатски долара.

В списъка са включени и Уорън Бъфет, управляващ 48,4 милиарда долара, както и собственикът на ИКЕА, чийто активи се изчисляват на 41,8 милиарда долара.

Богатството на първенците от ТОП 20 възлиза на 713,4 милиарда долара.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари