четвъртък, 15 ноември 2012, 9:01 ч.

Гадно и заплетено

Таткото на Сашко: И жена ми кърви отзад

BNews.bg

Таткото на Сашко: И жена ми кърви отзад

Таткото на двегодишния Сашко, признат от съда за виновен в изнасилване на сина му, каза, че неговата съпруга има сериозно заболяване, от което е получила и кървене от ануса, подобно на детето му. Сега бащата загатва, че може да се касае за наследствено заболяване, а не за сексуална гавра, както заключиха съдебните органи.

Историята със Сашко потресе страната през 2010 година, когато той бе приет в МАБАЛ-Сандански с обилно кървене от ануса, а лекарското заключение беше, че детето е било изнасилвано.

По-късно таткото на Сашко, Костадин Тасев, Окръжната прокуратура в Благоевград го осъди на 12 години за сексуално насилие над детето му.

Днес мъжът твърди, че съпругата му страда от тежко заболяване - болестта на Крон.

За нея се смята, че има наследствен характер. Касае се за въз­па­ли­тел­но за­бо­ля­ва­не на чер­ва­та, за­ся­гащо ед­нак­во и два­та по­ла. 

Таткото, осъден на първа инстанция, показа кърваво бельо на съпругата му, която стоеше до него прималяла. Според твърде несвързаните му обяснения, лекарите в болницата не признават  заболяването на жената, за да прикрият грешката в заключението си, че Сашко е бил изнасилван.

От своя страна докторите от МБАЛ-Сандански бяха категорични: жената не страда от болестта на Крон (Crohn), 

която е свързана с много тежки симптоми като повръщане на кръв, болки, кръвотечение от ануса и др. Те обясниха, че жената е била многократно преглеждана при тях, правени са й различни изследвания, които не доказвали сериозно заболяване. В тв ефира те обясниха кървенето с менструален цикъл.

Стана ясно, че двойката е здравно неосигурена, а лекарите в Сандански приемат съпругата на таткото-изнасилвач на добра воля.

Дали двамата се опитват да измамят обществеността, ще се установява тепърва. В ефира на ТВ7 обаче жената потвърди, че от петък повръща кръв и че има кръвотечение от ануса, а Костадин Тасев изглеждаше силно разтревожен за здравето й. Той обясни, че не се опитва да се оневини - за това си имало съответни органи. Единственото, за което мъжът сега настоява, е да не се връща с болната си жена вкъщи, без да й е изписано подходящо лечение, защото сам не можел да се грижи за нея.

Сега Сашко е на три години и половина. Детето е настанено в център за медико-социални грижи в София.

Обвиняемият Тасев заявява, че никога дори на ум не му е идвало да се гаври и насилва момченцето си. През юли той получи 12 години затвор на първа инстанция. Защитниците на 40-годишния мъж не са съгласни с произнесената присъда и ще я обжалват пред Апелативния съд в София.

"Категорично изключвам тезата на обвинението, че Тасев е изнасилил или блудствал неговия роден син Александър", заяви миналата пролет назначената за експерт по делото професор Емилия Христова, преподавател във факултета по обществено здраве.

"Детето е наистина много болно. Сашко е започнал да кърви от ануса още когато е бил на 19 дни и има редица медицински документи, които доказват това. Допускам, че заболяването е неглижирано от лекарите в Сандански",

каза тогава проф. Емилия Христова и подчерта, че случаят трябва обстойно да се обследва.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • шепот от отвъдното - 08:55, 16 ноем.

  и аз ДА ПОПИТАМ ,СЕГА КОГАТО ДЕТЕТО Е НАСТАНЕНО В ДОМ ,ИМА ЛИ КЪРВЕНЕ?

 • Дон Кихот - 03:33, 16 ноем.

  А на този изверг - тпките между два камъка и бой, бой, бой и след това да му ги напъхат в устата!

 • Дон Кихот - 03:31, 16 ноем.

  А каква трябва да е тази майка, която защитава тъпкача си, заради детето й? Според мен и тя трябва да жлезе в панделата за опит за манипулиране и лъжесвидетелствуване!

 • Hmmm - 14:25, 15 ноем.

  Абе досега не е имало случай насилник на деца да си признае. Много са изобретателни, когато трябва да измислят някакво оправдание - я заболяване, я извънземна намеса...

 • дядо може - 14:02, 15 ноем.

  е па казва ли някой. а и да кърви още ще крият. те докторята все си покриват грешките. ама и никъде не пише че е спряло да кърви откакто им го отнеха

 • NADYA - 12:36, 15 ноем.

  A ot kakto ne e pri roditelite si, karvi li tova dete?

 • ?! - 12:18, 15 ноем.

  Санданските доктори са чели вестници и не са видяли нищо?!

 • baba znae - 11:31, 15 ноем.

  а ако е заболяване?

 • :( - 10:25, 15 ноем.

  какво му давате поле за изява на тоя изверг?

Напиши коментар

Коментари