неделя, 18 ноември 2012, 10:11 ч.

Мъжка постъпка

Иван Ласкин: Имам тежък проблем с алкохола!

BNews.bg

Иван Ласкин: Имам тежък проблем с алкохола!

Актьорът Иван Ласкин разкри най-големия си проблем. По време на участието си в телевизионно предаване, което уж трябваше да бъде свързано с VIP Brother, той изненадващо разкри, че се е превърнал в алкохолик

Актьорът Иван Ласкин разкри най-големия си проблем.

По време на участието си в телевизионно предаване, което уж трябваше да бъде свързано с VIP Brother, той изненадващо разкри, че се е превърнал в алкохолик.

"Аз имам проблеми с алкохола. Тежък проблем с алкохола. Пия много алкохол.

Казвам го, защото това е първият начин, по който да започна лечението. Така съм посъветван. Никой не знае как се случва. Идва изведнъж. Никога не съм се излагал на представление, но съм изключителен алкохолик", обяви през сълзи Ласкин.

Той обясни, че публичното му признание е първа крачка в борбата с пиенето.

"Ако ще да ми се пръсне трътката. Боря се и ще се боря!

Професор Григоров и доктор Цонев ще ме спасяват. Ще се грижат за мен. Искам да го призная, защото това е мъжка постъпка, така правят мъжете", категоричен бе Ласкин.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • вани - 22:32, 20 апр.

  Мъжът ми е алкохолик. Лази като свиня из къщи. Ама я му кажи че е алкохолик ще те убие. Изобщо не пиел. Това са свини които трябва да ги наврат в една бара и да лочат. Свини.

 • Джоро - 09:57, 21 ноем.

  От алкохолик нищо не става !

 • Наблюдаващ - 15:11, 19 ноем.

  Комплексар със самочуствие на интелектуалец и бунтар.Смешник безполезен.

 • ели - 10:14, 19 ноем.

  свалям му шапка колко българи ще излязат и да си признаят проблема, особено в селата и жените са станали пияници защото гледат сополивите серияли и все имат някаква мъка,пълно е с анонимни алкохолици някой от тях си мислят, че щом не пият не са никакви мъже възпитанието на някой българи.Нацията ни има проблем с алкохола, имам наблюдение, че щом в семейството има проблем с алкохола и след това детето повтаря поведението на родителя и без да е харесвал това,може би е генна слабост

 • Докторът - 10:10, 19 ноем.

  Тодор Колев има същите ,като теб проблеми-но пее по-хубаво.

 • алкохолист - 02:56, 19 ноем.

  тоя като го гледам след всеко спиране на алкохола ще го полива обилно

 • yy - 02:43, 19 ноем.

  Нямаш проблем бе пич ти си номенклатура от комунистическо време и няма да останеш без работа.Сьщо като Марта Вачкова ,ще ви гледаме халтурните изпьлнения и ще си траеме. Нищо не се е променило от социалистическото време.

 • Иво - 22:38, 18 ноем.

  Ами спри да пиеш бе тъпан. Насила ли те карат? Имаш млада жена и дете - каква мъка давиш с алкохола?

 • Добър ден! Сякаш не знаем ... - 17:08, 18 ноем.

  Колкото се излага в последните реалитита, няма нужда от подобни излияния ... Всички те видяхме колко струваш, тъпанар!

Напиши коментар

Коментари