вторник, 04 декември 2012, 16:31 ч.

Под марката Милки

Деликатесни сирена за Коледната трапеза

BNews.bg

Деликатесни сирена за Коледната трапеза

Богатата трапеза за идващите празници едва ли може да мине без деликатесния вкус на сирената, приготвени с плесенни култури, подходящо мезе за вино.

Няколко вида сирена - меки и полутвърди - предлага "Милки Груп Био", които са част от серията му Retail внос. Продуктите в нея са произведени по поръчка на компанията в страни с традиции като Дания и Германия. 
 
Както меките, така и полутвърдите сирена са подходящи за директна консумация, за готвене, за печене, както и за приготвяне на сосове за месо, спагети, гъби и др. 
 
Сиренето със синя жилка
Grand’or 50+
 
е произведено в Дания и е приготвено с плесенна култура Roqueforti. Предлага се в разфасовки от 3кг. и 100 гр. Пак в Дания са произведени и меките сирена -  Бри 50% и Камембер 50%. В тази група попада и сиренето Фета с растителни мазнини Лъки Кау.
 
Полутвърдите сирена от ритейл серията на "Милки Груп Био" са три вида -

Ементал, Гауда и Едам.
 
Произведени са в Германия и се разпростряняват в търговската мрежа в 3-килограмови опаковки. 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари