петък, 07 декември 2012, 16:38 ч.

Моделки или проститутки?

Чолата на топло, за да не притиска миските

BNews.bg

Чолата на топло, за да не притиска миските

Апелативният специализиран наказателен съд остави в ареста Росен Чолов-Чолата, Ралица Любенова и Пламен Кирилов, защото имало железни доказателства, че са склонявали млади миски да проституират.

Нови доказателства и допълнителни разкази на момичетата от агенция FH1

натежаха върху решението на Апелативният специализиран наказателен съд да остави в ареста и тримата обвинени за склоняване към проституция и трафик на жени Росен Чолов-Чолата, Ралица Любенова и Пламен Кирилов.

Спроред апелативните спецсъдии и

тримата могат да се укрият, да извършат друго престъпление или пък да притискат свидетели, затова не им се полага излизане на свобода.

На първа инстанция Пламен Кирилов бе пуснат, защото не било доказано участието му в престъпната група, а той бил просто шофьор, но в петък въззивната инстанция отсече, че и той е с двата крака в организираната престъпна група.

Съпругата на Чолата - актрисата Ирена Милянкова плака пред залата и обяви, че това, което се случва със семейството й, е пълен абсурд.

Припомняме, че  на 27 ноември на тримата бяха повдигнати обвинения за търговия с женска плът, подприкритието на модна агенция.

Според разследващите престъпниците са набирали момичета за манекенки и фотомодели чрез модната агенция FH1, а след това са ги уговаряли да извършват и секс услуги срещу високо заплащане – между 800 и 1000 лева на вечер.

Половината пари са били за сводниците, а другата половина – за компаньонката.

За момента са установени близо 20 момичета, ангажирани в престъпната схема, като част от тях са непълнолетни.

Услугите са били предлагани предимно на столични клиенти, но са се извършвали и в хотели, ловни хижи и частни домове в провинцията.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ето най-после - 08:58, 08 дек.

    ето най-после ще има справедливост. Вече има съвест в правосъдието.

  • arhar - 08:43, 08 дек.

    Нали всички, знаем, че в БГ няма проституция ? Разбрахме и че Маргините , Пешо сумиста и Чолата са честни и трудолюбиви български граждани . Знае се кои са работодателите на Маргините и Пешо сумиста, следователно вече се знае и кои са работодателите на Чолата . Защо др. Гоце и др. Филчев мълчат по въпроса и нищо не казват ?

Напиши коментар

Коментари