четвъртък, 20 декември 2012, 12:46 ч.

Лукс койка

Тежка депресия тормозила Йончев в ареста

BNews.bg

Тежка депресия тормозила Йончев в ареста

Мирослав Йончев изпаднал в тежка депресия, след като преди седмица бе оставен в ареста. Днес и Софийският апелативен съд потвърди мярката му за неотклонение и той остава в ареста.

Два дни след като Мирослав Йончев бе оставен в ареста от магистратите в Софийски градски съд, той изпаднал в много тежка депресия и вдигнал високо кръвно. Прокурорът по делото Милко Момчев го изпратил на лекар, който установил, че няма нужда от хоспитализиране или специфично лечение.

Пред магистратите от Софийския апелативен съд Йончев призова за християнско милосърдие

и заяви, че от шест месеца не е виждал малкия си син, чието раждане със съпругата си чакал цели 10 години. Престоят в ареста убива и мен, и детето ми, проплака Йончев пред съдиите.

Адвокатът му Виктор Михайлов изтъкна като аргумент, че килията на Мистър България в ареста е едва 2,6 кв.м. и той не може да следва дневния си ритъм от по 2 тренировки на ден. Това пък щяло да доведе до атрофия на мускулите му и дори до смъртта му.

Никой от тези мотиви обаче не трогна съдиите от втората инстанция и те потвърдиха решението на колегите си от СГС,

като приеха и всичките им аргументи, че има достатъчно събрани доказателства за участието на обвиняемия в престъпна група, както и че има основания да се смята, че Йончев може да извърши друго престъпление.

Доказателствата се потвърждават от свидетелските показания на Ралица Тодорова, Камелия Хасан, Павел Стойков, както и на анонимен свидетел №6, работил във фирмата на Йончев, и дал подробни обяснения за цялата схема и начина на разпределие на парите, мотивира се съдът.

Съдебният състав отбеляза също, че прокуратурата не е спирала да работи по събирането на доказателства и да извършва разпити, каквото бе едно от съображенията за искане на "домашен арест" от адвокат Михайлов.


* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Хоп шоп - 15:20, 21 дек.

  Да си поръча любовника на Азис. Сигурно ще му излекува депресията.

 • знаещ - 15:57, 20 дек.

  Тоя престъпник да не иска и мезонет с фитнес в него да си тренира боклука му мръсен. Да седи наглото копиле където му е мястото!

 • д-р Хаус - 13:24, 20 дек.

  да му пратят някоя от неговите миски да го извади от депресията

 • Гошо - 12:54, 20 дек.

  Да викне милосърдната Ченалова. Съдията по Трактористите.

Напиши коментар

Коментари