вторник, 01 януари 2013, 8:24 ч.

По китайски

Иде годината на Водната змия

BNews.bg

Иде годината на Водната змия

Според китайския календар тази е годината на Черната водна змия. Тя започва на 10 февруари, малко след новолуние във Водолей. А още през 2011 година звездобройците бяха категорични: през 2013 година за всички нас ще има повече късмет и успех.

Новата 2013-а е Година на змията,

според китайския календар. Тя настъпва на 10 февруари 2013 г. и ще продължи до 31 януари 2014 г.

Символ е на годините 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013. Космическият й елемент е вода, а цветът й - черен. Съответства на знака Дева в западния зодиак.

Талисман на годината е черната водна змия,

която води до промени и нестабилност. Затова астролозите съветват през тази година да сме внимателни и наблюдателни и да планираме бъдещите си действия от рано.

Човекът, който се е родил в Годината на змията, е загадъчен и мъдър. Очаква го кариера на философ, политик или финансист.

Змиите са сложни личности, често неразговорливи, но решителни и целеустремени.

На Изток Змиите се считат не само за мъдри, но и за красиви, и често ги сравняват с жените.

През тази година ще се наложи внимателно се да обмислят всички решения - Змията символизира мъдростта и обича хората, които разсъждават.

Най-успешна ще бъде годината за хора, които се занимават с умствена дейност - учени, анализатори, учители, политици и т.н.

По-труден ще бъде животът на хора с активна гражданска позиция, при които всеки ден кипи енергична дейност.

Не забравяйте, че стопанката на годината е разсъдлива, а не прибързана, но тя е способна и на резки движения. Хороскопът за 2013 г. на Змията предразполага към качествено и философско развитие на личността. Основното нещо през годината на Змията е да изберете правилната тактика.

Змията води аскетично съществуване, затова тя не обича тези, които харчат напразно. Тя е студена и пресметлива, затова не очаквайте през нейната година бурни, любовни страсти, но пък годината на Змията

дава шанс да срещнем сродна душа веднъж и завинаги,

за цял живот, а също така и узаконяване на отношенията. Тези, които лекомислено се отнасят към връзките, Змията няма да ги толерира. Ако вие срещнете своя съпруг/съпруга в годината на Змията, то заедно със сериозните намерения, ви очакват красиви романтични мигове.

Годината на Змията благоприятства създаването на трайни съпружески отношения.

В началото на годината на Змията всеобщото внимание ще бъде фокусирано върху потребностите на държавата. При много хора ще се появят проблеми от битов характер, недостиг на основни неща, необходимост от подобряване и преустройство на жилищата. При много от тях на хоризонта няма да се вижда повишаване на материалното благосъстояние, но пък перспективи за израстване в кариерата ще зарадва болшинството от работещите хора. Годината не е подходяща за бързо забогатяване и натрупване на материални блага. Не е добре да се влага чуждестранни банки.

В началото на годината на змията може да се обострят хронични или периодични заболявания.

Имайте в предвид и вземете мерки, лекарства, профилактика и т.н

От месец февруари 2013 г. на Змията не обещава успех за любителите на случайните печалби и за хората със свободни професии и безработните. В обществото може да се получат значителни размествания и появата на нова прослойка. В чиновническите среди се очакват кадрови размествания. В държавните управляващи органи ще бъдат приети нови реформи и национални проекти. При много от лидерите се очаква нарастване на авторитарността, стремеж към властта, към почитта и уважението.

От месец март се очаква едно след друго възход и падания в правителствените върхове.

Препоръчва се на управляващите да се заемат с решаването на неотложните проблеми, които изискват детайлно разглеждане или упорита работа. Звездите ще бъдат благосклонни към тези хора, които внимателно ще планират времето си, предвиждайки потенциалните проблеми и обмисляйки всяка стъпка във всичко, което ще правят. В противен случай последствията, дори в най-простите решения, може да има необратими последици.

Болести, които сте самолeкували, ще се подновят, ще възникнат проблеми със здравето при тези хора, които са забравили за упражненията за подобряване работата на гръбначния стълб, гръбначните нерви и лечението на остеохондроза.

Годината на Змията ще носи здраве само за тези, които ще го следят отблизо, ще се пазят от инфекции

и ще прочистят организма си cлед края на зимата от натрупаните в него токсини.

След около три месеца след новата година трябва да промените вида на дейността, или да изградите своя дейност по един съвсем нов начин, ако не направите това, лошият късмет ще ви придружава навсякъде. Внимавайте за хората от вашето обкръжение, за да не може те със собствените ви аргументи да ви поставят под свое влияние и зависимост. Змията счита, че всеки трябва да има собствено мнение и собствена правда. Да живее в хармония и равновесие.

Към средата на годината започва най-ползотворният период.

Всички ще започват да бързат и да работят добре. Важна работа предстои на хората на ръководни постове, на тях ще им се наложи да организират задружен, приятелски работен колектив, който да работи по нов начин, ако не направят това, работата на предприятието е обречена на провал.

Годината на Змията не е подходяща за околосветско пътуване и туристически приключения,

тъй като тя е вярна на традициите си и на своя дом в дупката си. Пазете сърцето и гръбначния стълб. През пролетта може да похарчите много пари, които не са ваши. Затова, не взимайте кредити нито от приятели, нито от банки, тези пари няма да ви бъдат от полза.

С няколко думи, в годината на Змията бъдете пестеливи, пресметливи, добре планирайте и се грижете за здравето, обърнете внимание на дома си и не пътувайте излишно.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Радостина - 09:06, 28 ян.

    Супер мнаго ми харесва написаното за водната змия зарежда ме позитивно и ще следвам това което е необходимо.

  • iren - 11:33, 03 ян.

    super e tova

Напиши коментар

Коментари