неделя, 06 януари 2013, 10:33 ч.

Стройни моми

Родната гръд - в петицата по хубост

BNews.bg

Родната гръд - в петицата по хубост

Българките се нареждат в челната петица по размер на гръдната обиколка - най-често те носят сутиен с чашка D. Достойнството на мъжете пък се измерва средно на 15,02 см. Това сочат данните от сайта Target Map за прелестите на хората по света, цитиран от "Монитор".

„Хубаво е, че сме на челни позиции, но не бива да забравяме, че всички хора имат нужда да бъдат харесвани и обичани такива, каквито са. Ако бяхме еднакви, човечеството щеше да загине. Природата е създала това разнообразие, за да поддържа интереса ни един към друг и да си подсигури продължаването на рода”, коментира пред „Монитор” сексологът д-р Илия Врабчев.

Резултатите в Target Map със сигурност ще допаднат на повечето българи, защото и по двата показателя сме в челната десетка, категоричен е специалистът.

Най-надарени откъм гръдна обиколка са рускините и живеещите в скандинавските държави – Норвегия, Швеция и Финландия. Непосредствено след тях обаче се нареждат нашенките.

По този показател сме в компанията на германките, американките, колумбийките и венецуелките. С малък размер чашки на картата „изпъкват” жените в Китай, в части от Африка, Перу, Боливия и Индонезия. Всички те са със среден размер на сутиена „А”.

В Европа с най-големи пениси се оказват унгарците – средно 16,51 см. Но дори и те отстъпват първите позиции на африканците в Конго и латиноамериканците в Еквадор,

които могат да се похвалят с почти 18-сантиметрово достойнство. Българите се оказват със задоволителна дължина от 15 см, като

всички наши съседи на Балканите са с по-малки размери

– сърбите са с 14,78, гърците с 14,73, турците с 14,11, македонците с 13,98, а румънците с 12,73 см. Те могат да се утешат с факта, че в Южна Корея средната дължина на пениса е едва 9,66 см.

Периодично и родните учени анализират антропологичните белези на българите. Над 20 изследователи от БАН разглеждат 350 белега, за да разкрият подробности от тялото, душевността и бита на българина. По последните данни

главата на нашенеца е със сравнително големи размери, с обърната трапецовидна форма.

Висок е и сравнително добре сложен, със светла кожа и широко отворени клепачи.

През последния един век българинът е пораснал с 5 см, като средният му ръст е достигнал малко над 171 см. Той тежи почти 78 кг, обиколката на гръдния му кош е 95 см, на талията – 87 см, а на корема – 91 см. Пулсът му е 76 удара в минута, а средното кръвно налягане 126/80.

Българката пък е висока средно 159 см - с близо 3 см повече в сравнение с началото на 20 век. Тя тежи 65 кг, гръдната й обиколка е 85 см, на талията – 77 см, а на ханша 89 см. Пулсът й е 75 удара в минута, а кръвното е 115/73.

Цифрите ясно показват, че независимо от тенденцията към затлъстяване все още мъжете са в добра физическа форма, а жените са истински красавици, пише "Монитор". Едрогърди, но с елегантна фигура са дамите в София и Бургас.

Най-кльощави пък се оказват мъжете в Ловеч, Варна и Русе. Родните учени обаче мълчат за размера на достойнството им.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Българофобъ - 18:22, 06 ян.

    И какво като имат големи цици BG курвите. Това променяли и най-малко демографският облик на BG НЕ нали. Но инак голяма гордост, голямо чудо. Разните комплексарки и комплексари, се фукат виждате ли колко сме сексуално развити, а в това време сексуално неразвитите циганки ги раждат по 12 чаавета, но това на прегорелите за охолен и бохемски начин на живот олигофрени не можеш изобщо им го обясни, че след 100 години децата на BG ще са с кафяв оттенък на кожата. Ето по каква причина BG нацията им на някой ще се изгуби безследно, заради високомерната си глупост, а не заради друго.

  • до анализатор - 13:51, 06 ян.

    Ти на какво се радваш, че женитеимат голяма гръдна обиколка или че на мъжете ца им около 15 см? Така като ти гледам коментара май на второто се даваш. Нещо да не си тарири рам рири рам?!?!

  • анализатор - 11:05, 06 ян.

    "Българките се нареждат в челната петица по размер на гръдната обиколка - най-често те носят сутиен с чашка D. Достойнството на мъжете пък се измерва средно на 15,02 см." Мисля, че това съотношение е по-важно - чашка D (колко беше това?) и 15,02! Страхотно!

Напиши коментар

Коментари