вторник, 30 април 2013, 14:18 ч.

Първи етап

Мобилна болница в Девин след Великден

BNews.bg

Мобилна болница в Девин след Великден

Мобилна болница ще заработи в Девин веднага след празниците. Това обяви премиерът Марин Райков след поредното заседание на правителството. Тя ще представлява две изцяло оборудвани болнични стаи в центъра за Бърза помощ и две мобилни лаборатории.

Мобилна болница ще заработи в Девин веднага след празниците.

Това обяви премиерът Марин Райков след поредното заседание на правителството. Тя ще включва две изцяло оборудвани болнични стаи в центъра за Бърза помощ и две мобилни лаборатории.

"Това е първият етап, следващият е създаването на филиал на Смолянската болница", каза още Райков.

Проблемът за болницата  Девин е един от най-наболелите в родопското градче. Девинската болница беше затворена от правителството на ГЕРБ заради натрупани големи задължения.

Това породи огромно напрежение сред жителите на града, които са против идеята за филиал

и искат лечебното заведение да бъде отворено отново.

При едно от последните предавания "България избира" на TV7 и NEWS7 хората заплашиха, че ще блокират пътищата в района в деня на изборите, ако въпросът с болницата не бъде реше до тогава.

Пакети суха храна ще чакат хората, регистрирани в социалните кухни

обеща още Райков. Те са осигурени със съдействието на големите хранителни вериги.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари