петък, 17 май 2013, 10:06 ч.

Аут от шоуто

Марияна напусна Къртицата

BNews.bg

Марияна напусна Къртицата

Пловдивчанката загуби на теста срещу Марина, но не е Къртицата.

С четири верни отговора на теста за самоличността на Къртицата

Марина успя да извоюва мястото си в Базата, а Марияна си тръгна завинаги от шоуто.

Марина ще остане в изолация при ромите Валя и Моро през следващата седмица. „Чувствам се супер и не искам да си тръгвам от Къртицата“, сподели оцелялата на тези елиминации.

В Пещерата, след ритуала със забиване на копията, най-много гласове на съмнения от Групата събраха Марина и Тони. За пръв път в шоуто двама участника имаха еднакъв брой копия.

Кой от двамата да отиде на елиминационен тест бе решено с дуел между тях. В съд с вода, те трябваще да потопят главите си и този, който най-дълго издържи под водата, се спасява от елиминации. Така до теста стигна Марина, която издържа под водата само 34 секунди.

Темата за чалгата провокира гостите в студиото да си разменят остри реплики.

В дуел влязоха театроведката Мирослава Кортенска и фолк певицата Емануела. Знаците в Базата и любовните отношения между Деян и Радина, също бяха теми за коментар в студиото.

През тази седмица, Заселниците се справиха успешно с изпитанията и битките, което увеличи бюджета им и той стигна до 81 250 лева при 80 250 лева за Къртицата.

Гости в студиото бяха театроведката Мирослава Кортенска, певецът Любо Киров, актьорът Моньо Монев, психоложката Александра Петрова, постоянната коментаторка Марта Вачкова и напусналата от миналата седмица

фолк певицата Емануела, която призна, че всички от Базата много ѝ липсват.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари