петък, 14 юни 2013, 10:27 ч.

Завинаги

Рут Колева си тръгна от Къртицата

BNews.bg

Рут Колева си тръгна от Къртицата

Край на романтичната история между Рут и Любо.

Четири дни преди финала на Къртицата от шоуто си тръгна Рут Колева.

На въпроса “Ти ли си Къртицата?”, отговорът беше „Аз не съм и никога не съм била Къртицата“. На обратното мнение бях зрителите, които я номинираха за Къртица, докато съмнение на Групата този път паднаха върху Любо. На елиминационен тест, като по ирония на съдбата, се изправиха вече бившите Ромео и Жулиета – Рут и Любо.

Така на финала на най-мащабното риалити, за натрупаният бюджет в сметката на Групата, както и този на Къртицата, ще се борят Деян Неделчев-Икебаната, Любо, Кирил Ефремов, Божидар Искренов – Гибона, Тодор и Марина, като един от тях със сигурност е саботьора в Групата. Техните отношения стават все по-ожесточени, не само заради приближаващия финал, но и в следствие на дългият период на изолация в Базата.

Последното изкушение на Къртицата към участниците беше възможността да получат имунитет,

който гарантира оставане до финала на Къртицата срещу сумата от 2000 лева. Никой от Групата не прие това изкушение.

По време на предпоследното живо предаване на Къртицата Любо изпадна в немилост сред Заселниците, след като беше разкрит, че крие информация от тях. При една от битките, всички в Базата бяха наказани за провала си и трябваше да изгорят своите дневници. Преди да изхвърли своя дневник в огъня обаче Любо е скрил своите страниците с улики и предположения, без да сподели това с никого от Групата. Дори неговата сродна душа Рут, не знаеше и бе възмутена от поведението му. Това доведе до финал на техните взаимоотношения. В Пещерата Любо се обърна към Рут с думите:

„За мен Рут от днес не съществува, тя е стигнала дъното и пред камерите е готова да излъже за всичко.

Няма да разговарям повече с нея“. Агресивното поведение между двамата се пренесе и на Арената преди голямата битка „Стълба към небето“, която бе отложена в предишния лайф, поради лоши метеорологичните условия.. Битката завърши с успех за първата група и тя прибра 5000 лева от бюджета на Къртицата, докато втората група се провали и Къртицата прибра своите 5000 лева.

Гости в студиото бяха Стефан Щерев, Диди Алексиева, Къци Вапцаров, Емил Спахийски, последно изгоненият от Базата актьора Деян Донков и постоянната коментаторка Катето Евро.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари