вторник, 09 юли 2013, 13:58 ч.

Шефът на вероизповеданията

Дядо Кирил работеше добре с държавата

BNews.bg

Дядо Кирил работеше добре с държавата

Дядо Кирил работеше изключително добре с държавата, не е имало никаква конфронтация с него, коментира шефът на Дирекцията по вероизповедания към Министерския съвет Емил Велинов. Той потвърди, че починалият митрополит е бил добър плувец:" Виждал съм го как се гмурка, но морето е измамна работа", каза Велинов за Bnews.

Дядо Кирил работеше изключително добре с държавата, нямаше никаква конфронтация. Винаги търсеше контакта с нас и беше радетел на партньорството между вероизповеданията,

коментира по повод смъртта на варненския митрополит шефът на Дирекцията по вероизповедания към Министерския съвет Емил Велинов.

И Велинов потвърди, че митрополитът е бил добър плувец и гмуркач:

"Виждал съм го как се гмурка, той беше спортна натура, създател на детския футбол във Варна. Но морето е измамна работа", коментира Велинов.

Шефът на вероизповеданията заяви, че очаква по-късно днес информация от ОД МВР-Варна и данни от аутопсията, която се извършва във варненската болница "Св. Анна".

Тялото на митрополита бе намерено на плажа в местността Траката.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари