петък, 23 август 2013, 19:32 ч.

Разкрития

Роднина на Обама в тясна връзка с "Мюсюлманското братство"

BNews.bg

Роднина на Обама в тясна връзка с "Мюсюлманското братство"

Според американски медии полубратът на Барак Обама - Малик, е тясно свързан с "Мюсюлманското братство" в Египет,

Полубратът на американския президент Барак Обама - Малик, е тясно свързан с "Мюсюлманското братство" в Египет,

твърдят американски медии. Вестник „Екзаминър" посочва, че именно тясната обвързаност на Малик с радикалната египетска групировка е причина стопанинът на Белия дом да е така благосклонно настроен към аспирациите на братството в Египет.

Това става ясно от доклад на бившата председателка на Конституционния съд на Страната на фараоните Техани ал Джебали. От екрана на египетската телевизия тя заяви, че би искала да информира американския народ, че братът на неговия президент е един от финансовите архитекти на "Мюсюлманско братство".

Джебали отправя куп обвинения и твърди, че има достоверна информация за връзките между ЦРУ и "Мюсюлманско братство".

Още през месец май турският кореспондент Уалид Шоебат заяви, че Малик Обама е главен секретар на организацията "Ислямска Дауа", създадена от суданското правителство групировка, ръководена от президента Омар ал Башир, който самият е от "Мюсюлманско братство". Башир е издирван за престъпления срещу човечеството.

През 2010 г. Малик Обама участва на конференция на организацията в Хартум, припомня „Екзаминър”. Случайно или не, в автобиографичната си книга "Dreams From My Father" Барак Обама пише: "Човекът, който ме кара да се гордея най-много, е Малик. Той прие исляма, отказа се от свинското, алкохола и цигарите."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • И кво? - 05:28, 24 авг.

    Роднини на Николай Младенов и Марин Райков в тясна връзка с ДС... ;)

  • ясно - 19:45, 23 авг.

    А аз се чудех какъв е този световен вой срещу пушенето на цигари

Напиши коментар

Коментари