вторник, 03 септември 2013, 11:37 ч.

Спец по оръжия

Нови шефове на полицията в Смолян и Шумен

BNews.bg

Нови шефове на полицията в Смолян и Шумен

Със заповед на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев на длъжността директор на ОД МВР – Смолян временно е назначен главен инспектор Евгений Владимиров Василев.

За временен шеф на ОД МВР – Смолян временно е назначен главен инспектор Евгений Владимиров Василев със заповед на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

Това съобщиха от ОДМВР-Смолян.


Евгений Василев е роден на 05.04.1966 г. в гр. Девин. Семеен, с две деца. Завършил е Висше военно училище “Васил Левски” във Велико Търново и право в ЮЗУ “Неофит Рилкси” в гр. Благоевград.

Василев постъпва в системата на МВР на 01.10.1988 г. като инспектор “Контрол над общоопасните средства” в ОД МВР - Смолян.

Шест години работи в КАТ, а от 18.05.2005 г. е назначен на длъжност началник на Районно управление “Полиция” – Смолян.

От 10.03.2010 г. до назначаването му за директор на ОД МВР – Смолян е началник на група “Отбранително-мобилизационна подготовка” в областната дирекция. Награждаван е седем пъти за постигнати високи професионални резултати и по случай празника на МВР – 5 юли.

Досегашният директор на ОД МВР – Смолян комисар Кирил Хаджихристев остава на работа в системата на МВР.

Вътрешният министър назначи и нов шеф на ОДМВР-Шумен - комисар Валентин Александров.

Той започва работа в системата на МВР през 1983 година. През годините е заемал различни длъжности и израства в йерархията. През 2001 година е назначен за началник на Районно полицейско управление – Шумен, а година по-късно е началник на Регионално звено “Полиция”. През 2006 година заема длъжността директор на ОДП- Шумен.

По време на службата си в МВР многократно е награждаван с благодарности и писмени похвали.

През месец август тази година Александров зае поста старши оперативен помощник на главния секретар на МВР след спечелен конкурс.

Досегашният директор на ОДМВР- Шумен комисар Захари Захариев, който беше временно назначен на длъжността, остава на работа в системата на МВР.

 


* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • dan4o - 19:34, 08 ян.

    policai

Напиши коментар

Коментари