четвъртък, 19 септември 2013, 9:00 ч.

Условна присъда

Садистът от Тополово отърва затвора

BNews.bg

Садистът от Тополово отърва затвора

11 месеца условна присъда наложи Асеновградския районен съд на Райчо Иванов от с.Тополово, който уби кучето си по особено жесток начин кучето си, след като го влачи с кола в из цялото село.

11 месеца условна присъда наложи Асеновградския районен съд на Райчо Иванов от с.Тополово,

който уби кучето си по особено жесток начин кучето си, след като го влачи с кола в из цялото село. Палачът на животни призна всички факти по делото. Освен присъдата, съдът го наказва и с глоба от 1000 лв. 

Припомняме, че ужасната гавра се разигра в началото на юни, а срещу 55-годишния Райчо бе повдигнато обвинение. След смъртта на животното, което в тежко състояние бе върнато на злия си собственик, на Райчо Иванов бе наложена мярка за неотклонение „парична гаранция”.

Заради нарушения в началото на разследването пък,

пловдивският окръжен прокурор разпореди проверка и поиска наказания за дежурния прокурор и двама полицаи.

От ОП-Пловдив уточняват, че след извършената проверка Районния прокурор на Асеновград ще внесе във ВСС предложение за образуване на дисциплинарно производство на сгафилия обвинител.

Полицай от РУП-Асеновград е наказан с мъмрене за случая с проявената жестокост спрямо кучето, съобщиха още от ОДМВР-Пловдив. Вътрешната проверка е установила, че служителят е допуснал дисциплинарни нарушения.

Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Пловдивския окръжен съд.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Незначителен - 10:39, 19 септ.

    Остава и за кучета да се влиза в затвора. Колко убийци на хора са с условни присъди и колко в затвора, първите са пъти повече без да броим оправданите. А да не говорим за оправданите...

  • teo - 10:10, 19 септ.

    ЖАЛКИ ЛИЦЕМЕРИ, КЪДЕ БЯХТЕ КОГАТО НАХАПАНИ ОТ КУЧЕТА УМИРАХА??? Криете чековете, с които ви се плаща да викате убиец, а СЕ КРИЕХТЕ ХИТРО, ЗА ДА ЗАПАЗИТЕ ЗАПЛАТИТЕ СИ, ЗАЩОТО СТЕ ЖАЛКИ ЛИЦЕМЕРИ!!!

Напиши коментар

Коментари