четвъртък, 26 септември 2013, 8:49 ч.

Тайно споразумение

Пускаме много бежанци под външен натиск

BNews.bg

Пускаме много бежанци под външен натиск

България е сключила тайно споразумение, с което е поела ангажименти към големи страни и велики сили да приема голям брой бежанци. Това обяви бившият депутат от ДСБ Атанас Атанасов пред TV7.

България е сключила тайно споразумение, с което е поела ангажименти към големи страни и велики сили да приема голям брой бежанци.

Това обяви бившият депутат от ДСБ Атанас Атанасов пред TV7.

„Ще си навлечем много сериозни вреди”, предупреди Атанасов. Той допълни, че цената на споразумението е международна подкрепа.

Бившият депутат разкритикува властта и за това, че не следи по никакъв начин нелегалното преминаване на границата ни с Турция. Според него

тя е разграден двор, през който преминават много съмнителени елементи и по козите пътеки чрез заплащане на каналджии.

Затова е странно, че се обмисля затваряне на границата, каза Атанасов и допълни, че нелегалните емигранти не минават пред ГКПП-та.

Бившият депутат обяви, че едва 50-60 процента от минаващите ни границата са сирийски бежанци.

„Г-н Атанасов иска да влезе в медиите с бомбастични изказвания”, коментира от Брюксел евродепутатът Ивайло Калфин. Той обясни, че в подобна ситуация са и други държави.

В репортаж от Сирия Диляна Гайтанджиева обяви, че има

неофициална информация, която проверява, за това, че един от складовете с химическо оръжие са под контрол на Ал Кайда.

„Ако това се потвърди, ще означава, че столицата е в много сериозна опасност”, каза тя.

Гайтанджиева разказа за зверствата в Сирия, кланета, изнасилвнаия, използването на деца за военни и др.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • wewe - 09:04, 26 септ.

    Ами не се съмнявам.Комунистическото копеле Н.Младенов заедно с Б.Б. сигурно са го направили,без съмнение.Единия да си осигури топло място в ООН,а другия за политическа подкрепа.А държавата и хората в нея кучета ги яли.

Напиши коментар

Коментари