събота, 28 септември 2013, 9:08 ч.

Внимание!

Трафикът към Гърция на пълни обороти

BNews.bg

Трафикът към Гърция на пълни обороти

Натоварено е движението по гранично-пропускателните пунктове на страната в съботния ден. Засилен е трафикът през ГКПП в Златоград и Ивайловград.

Натоварено е движението по гранично-пропускателните пунктове на страната в съботния ден.

Засилен е трафикът през ГКПП в Златоград и Ивайловград.

Временно са въведени ограничения на пътя Благоевград - ГКПП Станке Лисичково заради ремонт. Затруднено ще бъде движението през светлата част на деня и на пътя София-Кулата от км 426+110 до км 435+370. Изградена е временна организация на движение. Ограничението ще продължи най-късно до 2 октомври 2013 г.

Пътуващите към и от Гърция могат да използват път II-19 към и от ГКПП-Илинден.

На сръбско-българската граница и българо-македонската граница движението е нормално.

Фериботите по река Дунав се движат по график. В област Благоевград във връзка с изграждане на автомагистрала "Струма" ЛОТ 4, в участъка Марикостиново - Кулата ще бъде затворено движението по път І-1 в участъка от км 436+745 до км 437+665.

Движението ще се осъществява по обходни маршрути:

Маршрут в посока София - Кулата и обратно: Път І-1 при км 436+745 - Пътна връзка с Път ІІІ-198 - Триклонно кръстовище - Път ІІІ-198 - Път І-1 при км 442+200 (Марикостиново-Марино поле-Чучулигово-Кулата). Вече е открит и новият контролно-пропускателен пункт Маказа, който свързва Кърджали и Комотини, Гърция.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари