вторник, 01 октомври 2013, 8:19 ч.

Семействата са роднини

Отвлечената Ади правила сватба на 14 септември

BNews.bg

Отвлечената Ади правила сватба на 14 септември

Отвлечената 15-годишна Адрияна всъщност е правила сватба на 14 септември, каза в ефира на ТВ7 майка й Катя. Съпругът й пък е неин роднина, от ромска фамилия в Тръстеник. Засега момичето не е намерено, съобщи шефът на полицията в Троян Марин Ичев.

Отвлечената 15-годишна Адрияна всъщност е правила сватба на 14 септември,

каза в ефира на ТВ7 майка ѝ Катя. Съпругът ѝ е роднина, от ромска фамилия в Тръстеник.

Засега момичето не е намерено, съобщи шефът на полицията в Троян Марин Ичев.

След побоя семейство Горанови живее в страх. Майката Катя разказа, че Адрияна е била женена, стояла 10 дена при мъжа си. "Дойде си на гости, каза че я биели, тормозели, изнасилвали и не иска да си ходи". На въпроса защо са я дали толкова млада за булка, майката казва, че е било по нейно съгласие.

Адрияна има сестра, която също е живяла без брак при същото семейство в Тръстеник. "Биеха ме, направиха ми дете", разказва тя пред камера и смята да съди мъжа си Зарко за издръжка на детето си.

Засега няма информация Адрияна да е намерена. Издирвана е на територията на няколко области. 

каза шефът на полицията в Троян Марин Ичев и обяснява, че става дума за взаимоотношения между ромски фамилии, които са и роднини по линия на майката. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • tondo - 10:17, 01 окт.

    Българин - абсолютно точно и правилно. Защо ни занимавате с тази измет. Малко ли е че им плащаме тока, водата, социалните, помощите за децата и т.н. ЗАЩО ТРЯБВА ДА МЕ ТОВАРИТЕ И С ПРОБЛЕМИТЕ НА ПОЛУЧОВЕЦИТЕ? Не ме интересуват и не желая да взимате от моите изкарани с честен труд и пот пари за да живеят паразитите! Една кирлива циганка взима повече средтва от държавата от колкото аз като работещ по 10 часа дневно. Мамицата им черна сган!

  • Българин - 09:33, 01 окт.

    Не ни занимавайте с циганските извратени истории. Едната се женила в онова семейство, пребивали я - избягала. После втората сестра и тя там отишла, дори се оженила, пък сега реват. Явно искат някакъв откуп, обезщетение плюс обществено внимание и състрадание, та пак да минат на чужда сметка. Да се съдят, да се бият, да се трепят - нека "ромските фондации", дето смучат пари от Европа, да им помогнат. А ние си имаме достатъчно собствени грижи.

Напиши коментар

Коментари