неделя, 06 октомври 2013, 11:24 ч.

След проверка

Сменят всички шефове на ДАИ в регионите

BNews.bg

Сменят всички шефове на ДАИ в регионите

Всички шефове на ДАИ в областните управления ще бъдат сменени, а звената - закрити, заяви министърът на транспорта Данаил Папазов. Това е решението след повсеместна проверка, установила редица нарушения, както и схеми за купуване на шофьорски книжки.

Последните проверки на автомобилната инспекция са разкрили сериозни схеми на корупция при шофьорските изпити.

Заради това ще бъдат сменени всички регионални шефове на ДАИ, а звената ще бъдат закрити, съобщи по БНР министър Данаил Папазов.

Това ще е единият резултат от проверката на автоинспекцията, натъкнала се на има сериозни нарушения при изпитите, сред които основно купуване на книжки.

Попълвани са предварително листовки и така без да имат знанията на шофьор, курсистите са минавали, предполагам не безплатно, коментира министърът на транспорта.

Много сериозно сме решени да прекратим корупцията сред книжките и на пътя, закани се Данаил Папазов.

399 населени места нямат цифров сигнал, над 96,2% е покритието, каза още министърът. Ние сме раздали декодери на всички социални слаби, уточни той.

Перфектни са декодерите, пробвали сме ги нееднократно, раздали сме брошури, в които точно се обяснява какво трябва да се направи, обясни Папазов. По думите му, хората трябвало да обърнат антените вертикално наред с включването на декодерите.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ДАЙми,за да си имам и аз - 10:29, 24 ноем.

    Гърмящи боклуци в недна схема ,разгелееееееееееееееееееее :)

Напиши коментар

Коментари