вторник, 08 октомври 2013, 7:12 ч.

ВМРО на ход

Готвят бунтове срещу бежанците в София

BNews.bg

 Готвят бунтове срещу бежанците в София

Центровете за съсредоточаване на имигранти в София ще бъдат източник на социално напрежение и трябва да бъдат закрити, заяви Ангел Джамбазки, зам.-председател на ВМРО.

ВМРО подготвят протести срещу разкриването на центрове за нелегални имигранти в столицата.

Зам.-председателят на партията Ангел Джамбазки заяви пред BNews, че в края на седмицата

започват срещи с жителите на засегнатите квартали - „Овча купел“, „Враждебна“, „Военна рампа“ и „Кремиковци“.

По думите му, центровете за съсредоточаване на имигранти в София ще бъдат източник на социално напрежение и трябва да бъдат закрити.

Джамбазки ще открие подвижни приемни във въпросните квартали и там гражданите ще могат да обсъдят всички въпроси, породени от настаняването на нелегалните имигранти.

Настаняването на нелегални имигранти в гъсто населени градски райони в столицата е неразумно и безотговорно.

Тези центрове трябва да бъдат закрити, коментира общинският съветник и обясни, че докато това стане там трябва да има засилено полицейско присъствие. Жандармерията също трябва да охранява въпросните райони.

ВМРО настоява да бъде плътно прикрита и контролирана зелената граница между България и Турция. Преди време от партията на Красимир Каракачанов блокираха пътя за Капитан Андреево в знак на протест срещу емигрантския поток.

Според войводите, ако това не стане, ни очаква риск от неконтролируема миграция, хаос и риск от епидемии и социално и етническо напрежение.

Сериозно и основателно обществено и социално напрежение вече е налице и в кварталите „Овча купел“, „Враждебна“, „Военна рампа“ и „Кремиковци“.

Липсва всякаква информация за броя на имигрантите, които ще бъдат настанявани в тези квартали, както и за времето, което ще прекарат там,

подчерта още Джамбазки.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • W.W.W--O.R.I.G.I.N.A.L.N.I--B.E --- ФУТБОЛНИ TEHИСКИ BALE11,NEYM - 11:14, 08 окт.

    W.W.W--O.R.I.G.I.N.A.L.N.I--B.E --- ФУТБОЛНИ TEHИСКИ BALE11,NEYMAR11,MESSI10,CR7,RVP20,OZIL11 и мн мн др. СЕЗОН 13/14

  • da - 09:09, 08 окт.

    vox populi - 09:08, 8 окт подпишете петицията в нета срещу ДПС!!! ТУКА ЦЕНЗУРИРАТ ЯКО И НЕ ПРИЕМА ЛИНКА, КОЙТО ВИ ПУСНАХ!!! ПРОСТО НАПИШЕТЕ "ПЕТИЦИЯ СРЕЩУ ДПС"....И ЩЕ Я ОТКРИЕТЕ

  • шефа - 08:28, 08 окт.

    Джамбазки направете нещо по въпроса с тази сган защото скоро ще стане страшно,а комунистите крадът по 1100 лв.на месец от тези мангали и въобще не им дреме,даже ще докарат още.

Напиши коментар

Коментари