вторник, 08 октомври 2013, 11:33 ч.

Чаровен ранкинг

Грациите ни вече са втори в света

BNews.bg

Грациите ни вече са втори в света

Доброто класиране на българският национален ансамбъл ги нареди на второ място в световната ранглиста на Международната федерация по гимнастика към момента.

Българският национален ансамбъл заема второто място в световната ранглиста

на Международната федерация по гимнастика към 07.10.2013 г, информира сайтът на Българската федерация по художествена гимнастика.

Родните ни гимнастички в състав Михаела Маевска, Ренета Камберова, Христиана Тодорова, Цветелина Найденова, Цветелина Стоянова, Снежана Дечева и Мирела Георгиева със старши-треньор Ина Ананиева и помощник-треньор Даниела Велчева имат спечелени през 2013 г. в състезания под егидата на ФИГ общо десет медала, от които 2 златни, 6 сребърни и 2 бронзови.

Това много добро представяне на ансамбъла през първата година на работа на старши треньора Ина Ананиева донесе на момичетата второто място в световната ранглиста на ФИГ със 115 точки.

Пред българския отбор е единствено тимът на Русия със 125 точки,

след нас се нареждат Беларус със 100 точки, четвърти - Испания със 70 точки, петото място делят ансамблите на Украйна и Швейцария с по 69 точки, седми са момичетата на Азербайджан с 64 точки, а първата десетка се допълва от осмите Италия с 50 точки, Франция с 48 точки и Финландия 30 точки.

Заедно със своите каки, много добро представяне демонстрира и ансамбъла за девойки, който спечели златния медал в съчетанието с пет обръча на Международния турнир в столицата на Гърция - Атина

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари