петък, 11 октомври 2013, 11:03 ч.

Дуо мужици

Надпиване по руски – за 130 хил. паунда

BNews.bg

Надпиване по руски – за 130 хил. паунда

Двама руски милионери хвърлиха около 130 хиляди евро по време на чудовищно надпиване в състезание кой ще плати по-голяма сметка.

Руснаци, на възраст около 30-те, разбиха представи за надпиване.

Мъжете, чиято анонимност е запазена, но се смята, че са в нефтената промишленост в Русия, седнали в двата края на един от топбаровете в Лондон и започнали своеобразното си състезание кой ще плати по-висока сметка за 3 часа.

Равносметката след 180 минути – сметки от 66 778,91 паунда и 64 279,70 паунда, т.е. приблизително 2000 чашки алкохол.

„Не можехме да повярваме какво се случва – мъжете просто се опитваха да се надцакват в поръчките си“, разказват от персонала на бара.

„Единият поръча пет бутилки шампанско, другият извика шест, след това седем и нагоре!

Беше невероятно – и всички пиеха за тяхна сметка“, допълват още барманите.

В крайна сметка касовите бележки показали 30 бутилки шампанско Cristal Brut (1380 паунда едната), 84 бутилки „Дом Периньон“, 12 „Дом Периньон Розе“, няколко бутилки 18-годишно малцово уиски Glenmorangie, десетки коктейли с шампанско, няколко бутилки Peroni lager.

Имало също и безалкохолни – 44 кенчета „Ред Бул“ и… 14 бутилки минерална вода.

„Този тип сметки се срещат веднъж годишно, дори в елитен бар като нашия“,

признава и шефът на заведението. „А в една нощ имахме две!“

Оказва се обаче, че двамата мужици не са си тръгнали пияни като тармъци и лазещи по пода. „Бяха си що-годе добре. Въпреки помощта отвсякъде обаче, те така и не успяха да изпият всичко поръчано – около една трета от алкохолът остана недопит“, признават от бара.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари