понеделник, 04 ноември 2013, 7:34 ч.

След случая "Вики"

Клането почна. Трябва твърда ръка

BNews.bg

Клането почна. Трябва твърда ръка

Въпрос на време беше да се стигне до кръвопролития заради очевидното несправяне с емигрантската вълна. Момиче беше наръгано от арабин в центъра на София. МВР все още го издирва. Защо обаче не пуска снимката му и не търси съдействие от обществото?

За съжаление се случи - емигрант едва не уби 20-годишно момиче в центъра на София.

Инцидентът от петъчната вечер беше предшестван от няколко сбивания между наши и чужди пак в района на джамията Баня башъ, която според все повече граждани е сборище на терористи.

Казвам за съжаление, не само, защото едва не изгубихме един от нас, но и защото властимащите многократно бяха предупреждани от една или друга страна, че е въпрос на време някой да бъде убит. Те пък "решиха проблема", засилвайки охраната около ЦУМ и Халите с няколко патрула.

Това обаче не попречи на

"пришълеца" да нападне момичето, работещо в денонощен магазин за алкохол и цигари и без да му мигне окото да я наръга брутално 10 пъти, за да й отмъкне оборота. Слава Богу, брутално, но не фатално.

Похвално е, че след като се проля кръв от МВР мобилизираха барети, костенурки и други подобни, за да изтарашат района. Прибраха профилактично няколко десетки, едва десетина останаха зад решетките, защото нямали документи. А, добър ден!

Светкавично бяха иззети записите от всички камери в района, включително и тези от магазина и чудото стана -

идентифицираха касапина. Само че още не могат да го намерят. Но от полицията увериха, че работят усилено по залавянето му.

И тук изниква въпросът - защо МВР не пусне снимката му на сайта си, както прави с всички останали, които издирва, и не потърси съдействие от будните граждани. А такива след този случай вероятно ще има и много.

Нима от силовото министерство се страхуват, че арабинът може да попадне в ръцете на не когото трябва. Или по-точно - на когото трябва.

Сигурно са се досетили, че нещата няма да останат така... и е близко до акъла, че ще се търси отмъщение за тази кръв. "Не може да ги храним, поим и те накрая да колят наред",

вече отбелязаха от Атака.

Нещата можеше и да не стигнат дотук, ако управляващите бяха действали по-решително и действията им не се изчерпваха до броенето на щъкащите през границата ни емигранти.

Твърда ръка трябва - сега повече, откогато и да е... инак ще има проблеми.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Дана - 23:24, 04 ноем.

  Не ги искаме!Да си отиват ,не са желани в България!

 • Оги - 18:07, 04 ноем.

  И сега какво, всеки, който го срещне този да го убие на място ли? За да стане война между нас и тях???? Нали знаете, че ние тази война от сега сме я загубили и ще се случи нещо много грозно, ако се стигне до пряк конфликт.

 • Коце - 18:05, 04 ноем.

  Докато политици и общественици се държат като кръгли иди.оти, такива нелегални бежанци, доказани, ще ни колят, ограбват. Всички вие, общественици за по-кратко, носите на плещите си огромен товар - националната сигурност, защото вие сте се нагърбили със задачата да сте наши представители! Редно е да не си губите времето с медийни изяви и пререкания, а да се съберете, да използвате знанията и сведенията си, за да решите проблемите, които се трупат секунда след секунда! Нелегалните веднага да бъдат експулсирани! За бежанците, единствено сирийци да се оказва помощ до 6 м., само ако посещават курсове по български език и култура! След този период всеки да се оправя както може - ще чистят, ще копаят, ще метат - да се оправят така, както се оправят 5 млн, българи! Ако не им харесва - границите са достатъчно пропускливи, че да преминат в следващата държава. И да ви кажа, изобщо не ме интересува дали някоя държава или съюз ще ни обвини в нехуманно отношение!

 • Митко - 18:02, 04 ноем.

  Направи ли ви впечатление, че в интервюто с журналисти от НоваТв сирийците казаха, че искат чехли, дрехи, храна. Какво направиха тук имигрантите - изхвърлиха 1 тон дарения, защото не били дрехите чисто нови?!?!?!?!??!?! Значи това не са бежанци, а нахалници! Емирствата да си взимат арабите, ние за пострадалите майки с деца от Сирия, с белези по лицата ще помогнем!

 • Нели - 18:01, 04 ноем.

  България на БЪЛГАРИТЕ! Без да се създава етническо напрежение, без да има кавги, да се определят ясно правилата и регламентите. Много е лесно да се прецени кои хора, дошли в нашата държава са наистина бежанци - останалите са чисто и просто нелегални имигранти. Нека бъдат депортирани в родните им държави, тези които само се ползват от намалението, така да се каже. Помощта за останалите да бъде строго регламентирана и за срок не повече от 6м. Време достатъчно, за да се излекуват, окопитят и установят. През това време да са посещавали училище! Иначе да не получават пари. След този период да излизат на свободен наем, да си търсят работа. Ако не им харесват условията - да отиват в друга държава. Може да бъде направен някакъв единен бежански регистър, с който да се следи движението на "бежанците" из ЕС. НО законите на Р.България да важат с пълна сила за всички етноси и раси! Не може българите, които издържаме цялата държава, да се страхуваме, да не можем спокойно да се движим из града и да ставаме жертва на тези, които висят на нашите данъци!

 • Dyan Nokolov - 16:18, 04 ноем.

  Ako biahme v tiahnata strana ve4e da sa ni napravili na par4eta ,mnogo dobre znaem tiahnite zakoni,i kolko mnogoni " Uvajavt ",ama nashite politizi Blijat zadnizite im a nie samo shte patim

 • За всички - 16:16, 04 ноем.

  Само се напъвате тук, но истината е, че така и нищо няма да стане те ще ни бият ние ще мълчим и така......

 • Александур Маринов - 13:27, 04 ноем.

  Скапана държава !!!!

 • До Виктор: - 11:26, 04 ноем.

  Момичето и майката на момичето са казали, че е от Арабски произход или ще кажеш, че и на тях им се е привидяло? Има свидетели и записи от камери МВР казаха, че става дума за нелегален емигрант от Алжир нещо друго да кажеш! Престани да манипулираш работата е ясна въпроса вярно е защо не публикуват снимка на издирвания явно нямат намерение да го заловят!

 • виктор - 10:12, 04 ноем.

  Не се знае дали наистина нападателят е бежанец. Всичко е умишлено направено точно в този момент. Това е работа на Атака и ВМРО, които искат да трупат дивиденти и да яхнат както винаги вълната. А хората са наивни и тъпи и им верват.......

Напиши коментар

Коментари