петък, 08 ноември 2013, 15:31 ч.

Остава в ареста

Аладин бил пиян и друсан, докато ръгал Вики

BNews.bg

Аладин бил пиян и друсан, докато ръгал Вики

Салахедин Бин Аладин е бил под въздействие на алкохол и лекарства, докато е ръгал Вики. Съдът реши да остави алжиреца в ареста, но помагачът му Александър Симеонов бе пуснат срещу подписка.

Салахедин Бин Аладин е бил пиян и под въздействието на лекарства, докато е ръгал Вики.

Това стана ясно от думите му пред магистратите от Софийския градски съд, които гледат мярката му за неотклонение. Прокуратурата поиска за него и помагача му постоянното задържане под стража.

Пред съда алжирецът заяви, че заради състоянието вследствие на алкохола и лекарствата не помни колко пъти е ръгал 20-годишното момиче (над 10, според лекарите, б.р.).

По време на заседанието пък стана ясно, че вторият обвиняем по това дело, травеститът Александър Симеонов и помагач на касапина, е бил заплашван и затова е помагал на алжиреца в бягството му от София към Гърция.

Бин Аладин ще остане в ареста, но помагачът му Симеонов е освободен срещу подписка,

реши съдът след 1-часово заседание. Решенията на СГС подлежат на обжалване или протест пред Апелативния съд.

Алжирецът Бин Аладин е обвиняем за грабеж придружен с опит за убийство, както и недовършен опит към друг грабеж. Обвинението на Симеонов е, че е помогнал на алжиреца да се укрие след извършеното от него престъпление.

Заседанието, насрочено в последния момент за 14,30, започна със закъснение и под засилена охрана и приключи малко с решение малко преди 16 часа.

Пред съда Салахедин Бин Аладин разказа с помощта на преводач, че си е признал за всичко пред полицията.

Той обясни, че дори не е искал да бяга в Гърция, но Александър го убедил. Обещал му и че там ще му уреди фалшива лична карта, с която да избяга в Европа. Как точно – не е ясно.

Ясно е оабче, че преди дни от южната ни съседка са се върнали родителите на Александър, с който Бин Аладин живеел 8 месеца. Днес те отрекоха пред медиите да са очаквали гост от България.

Защита на алжиреца – адвокат Румяна Паунова, направи доста калпав опит да оправдае клиента си, като заяви, че нараняванията на Виктория в областта на главата и шията

може да са се получили в резултат на нейното завъртане, а не от умишлените действия на Аладин.

Освен това, момичето го било провокирало с „тежка обида” – „Ти си бездомно куче, което яде от боклука.”

Паунова обясни и че клиентът ѝ не си спомнял точно какво е станало, колко удари е нанесъл, но си спомня, че

Вики го е обидила, което провокирало реакцията му, за която всъщност не помни почти нищо.

Съдия Ева Пелова обаче видя умисъл в действията му. Като доказателство посочи записите от видеокамерите. На тях ясно се вижда как Аладин влиза в магазина, отива до хладилника, взима си напитка и веднага след като я поставя на плота, директно я напада.

Ясно и точно се вижда, че разговор между двамата няма, отсече магистратът.

Освен това, според съдия Пелова е имало предварителен умисъл, тъй като никъде на записите не се вижда да търси в джоба си нож или някакъв друг предмет.

Стана ясно и че само бързата реакция на Вики, която го замерила с телефона си, за да го разсее, я е спасило от по-тежки травми.

Докато Бин Аладин намушквал момичето, то клекнало зад щанда. Аладин обаче я издърпал за блузата,

минал зад щанда и продължил да я напада. Виктория обаче успяла да прескочи и да подаде сигнал.

Александър, който не спести на присъстващите в залата, че предоставя сексуални услуги, каза и че много съжалява.

Но всичко, което е направил по укриването на Бин Аладин, е било под негов натиск и манипулации. Аладин обаче каза, че няма такова нещо и че винаги му е помагал.

Аз никога няма да се укрия и искам да си излежа наказанието, заяви перхидролено русият Александър, известен още като Ася.

Съдията не пренебрегна помощта и съдействието, което е оказал и затова и му наложи най-еката мярка за неотклонение.

Бин Аладин е кандидатствал за статут на бежанец, но все още няма статут на бежанец, вероятно няма и да има, заяви след делото прокурор Димитър Арабаджиев.

Видимо доволен, той държеше да подчертае, че първата най – интензивна част по делото приключила успешно.

По думите му, обвиняемият е разказал „някаква версия” за случилото се, която обаче засега не се потвърждава.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • шефа - 18:44, 08 ноем.

  Мамка ти мръсен арабин долен,мръсна мюсюлманска гняс.Само гледайте как прокуратурата до три месеца ще пуснат мангала на свобода.

 • мамка ти гаджалска - 16:25, 08 ноем.

  а докато бягаше за Гърция беше ли надрусан и пиян, мама ти деба гаджалска???!!!и как копелето мохамеданско бързо е научило, че като си пиян и надрусан, най-много да ти дадат пробация...щото нали все пак няма смъртен случай!!!! деба мамата и държавата деба!!!!!!!!!!

 • пфу - 16:25, 08 ноем.

  Кажи му "адвокат" и повече не го обиждай!

 • baba znae - 16:16, 08 ноем.

  еми да се напива и друса докато го ръгат в пандиза

Напиши коментар

Коментари