понеделник, 11 ноември 2013, 7:09 ч.

Този месец

P.I.F. се завръщат с нов албум

BNews.bg

P.I.F. се завръщат с нов албум

След няколко години творческо затишие групата се завръща с четвъртия си албум. В него са събрани 18 трака, които ще бъдат официално представени на 23 ноември в столичен клуб.

Бандата P.I.F. се завръща с четвърти албум - P.I.F. 4.

"Хубавото при хората, които харесват P.I.F., е, че не са случайно попаднали хора. Затова знаят какво се случва и няма случайни работи. Човек не трябва да бъде популярен, защото го дават по медиите или участва в някакво шоу, където разнищват неговите недостатъци. Според мен трябва да бъде известен, защото твори и прави нещо, с което да е полезен на хората - музика, пече хляб, прави стъкла...", разказа Димо в тв интервю.

След четири години затишие обаче решили да издадат нов албум. И понеже сега нямали представа как стоят нещата с известността в България, затова го пуснали безплатно в интернет. И когато отишли на концерт в Сливен, залата освен че била пълна, всички знаели и пеели песните от този албум.

Затова сега подготвят лимитирана сериал от 1000 бройки от този албум.
"Този, който иска да притежава нашия албум, трябва да влезе в нашия сайт Pifbg.com и да си изпрати снимка, защото обложката на новия албум ще бъде само с хора, които са изпратили снимки, за да си го купят предварително", допълни още Димо.

BLife.bg

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари