понеделник, 11 ноември 2013, 16:03 ч.

Ексклузивно в BNews

Как Джеймс Пардю влезе в СУ, където пиле не прехвърча? (Снимки)

BNews.bg

Как Джеймс Пардю влезе в СУ, където пиле не прехвърча? (Снимки)

Бившият американски посланик Джеймс Пардю посети окупирания Софийски университет. Фотообективът на BNews щракна Пардю на излизане в понеделник следобед. Днес за първи път от началото на окупацията от студенти Алма матер е тотално заключена и не се пускат даже преподаватели и хора от администрацията, освен ако не са доказали вярност към протестиращите.

 Бившият американски посланик Джеймс Пардю посети окупирания Софийски университет.

Фотообективът на BNews щракна US-дипломата Пардю на излизане в понеделник следобед. Той влезе с две жени през входа откъм подлеза към метрото. Решетките се отвориха за него към 14.40 часа. Интересната визита трая 40 минути  и след нея Пардю излезе от същия вход, който отново бе отворен специално за него и спътничките му.

Визитата на някогашния американски посланик в Университета стана няколко часа след като ранобудните студенти обявиха тотална окупация на учебното заведение.

Те пускат само тези преподаватели, които ги подкрепят. Вероятно и Пардю успя да пробие окупацията, защото ги подкрепя.

В същото време до Университета продължават да нямат достъп студенти, преподаватели, както и администрацията. В резултат на пълната окупация пропадат държавни изпити, защита на дисертации, студентите не могат да взимат стипендиите си.

Така се оказва, че Пардю е един от малцината, успели да пробият веригите.

С каква мисия беше той при студентите и какво им каза? Нека ранобудните студенти разкажат!

От посолството на САЩ в София не отрекоха, че Джеймс Пардю е у нас.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Стели - 16:38, 13 ноем.

  АЗ НЕ ПРИЗНАВАМ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ЛЕГИТИМНО, СЪОТВЕТНО И ДОКУМЕНТИТЕ (ДОГОВОРИТЕ), ПОДПИСАНИ ОТ НЕГО!

 • Стели - 16:35, 13 ноем.

  За мен едно е ясно - И Русия, и САЩ, и Турция, не могат да си поделят кокала, наречен България. Имаме ПроРуско, ПроАмериканско, ПроТурско правителство. А КОГА ЩЕ ИМАМЕ ПроБЪЛГАРСКО?????????????

 • ОхоБохо - 21:27, 12 ноем.

  ПРЪДЛЬО Е БАЩАТИ ,ЧЕ ТЕ Е СЪЗДАЛ ТАКОВА БЕЗМОЗЪЧНО СЪЩЕСТВО

 • ТИК-ТАК - 21:03, 12 ноем.

  ПРЪДЛЬО !!!

 • ОхоБохо - 19:31, 12 ноем.

  Вижте се ,всички сте промити мозъци....срамувам се от вас,КАК СЕ ЯДЕТЕ САМО ЕДИН ДРУГ не проумявате ли ,че това е целта на мръсните мафиоти и я постигат на 100%.....дано да се вразумите най-накрая.ТЕЖКО НИ......

 • Пенко Димитров - 16:34, 12 ноем.

  Жалко не че сте млади а че се водите от една тиква боко

 • До Чистачката - 13:05, 12 ноем.

  Извинявайте, г-жо чистачке, че ще ви разочаровам, но не съм студент, а съм в бизнеса и дипломи си имам, даже две, и азбуката зная и то на няколко езика. А т.нар. професор ми е ясен- стар, школуван комунист, който докато размахва пръст към лошите американци, неговите съидейници и съпартийци разграбват България.

 • Русофил - 11:48, 12 ноем.

  Пламен - 02:54, 12 ное,неграмотнико,ако руснаците искаха да очистят полския поп Карол Войтила,щяха да направят това,още преди чифутите да го изтипосат във Ватикан.

 • Чистачка в СУ - 11:44, 12 ноем.

  Пламен - 02:16, 12 ноември,само тъп галош като теб може да коментира по този просташки начин мнението на професор.Сигурна съм,че не знаеш колко букви има българската азбука,и че си студент по поради липса на кандидати за студенти.Кадърните отдавна не учат в България.

 • Компетентен - 10:45, 12 ноем.

  Лидерите на окупацията трябва сега много, ама много да се оправдават, че няма политическа ориентация на действията им. Ами да си повикат и някой от руското или от китайското посолство. Защо се оставят да ги съветва една фалирала държава ?

Напиши коментар

Коментари