петък, 15 ноември 2013, 9:11 ч.

Въпрос на морал

Бойко да се яви в комисията, голям мъж е!

BNews.bg

Бойко да се яви в комисията, голям мъж е!

До месец се чакат резултати по сигналите срещу Бойко Борисов, подадени от Николай Бареков в парламентарната комисия за конфликт на интереси. Това обяви председателят й Волен Сидеров в "Гореща точка" по ТВ7.

До месец трябва да имаме яснота и придвижване на сигналите, а правораздавателната система не би трябвало да се бави, като се има предвид, че става въпрос за бивш министър-председател,

каза Волен Сидеров в "Гореща точка" по ТВ7. Вчера депутатите от комисията решиха да поискат от Сметната палата проверка на имотните декларации на Борисов.

Той добави, че вече е поискано изслушването на Борисов в комисията за борба с корупцията и конфликта на интереси и

и депутатите в нея се готвят да му зададат въпроси за офшорката с Цветелина Бориславова и за участието му в управата на фирма, докато е бил кмет и главен секретар на МВР. И двата сигнала внесе в антикорупционната комисия Николай Бареков, след което депутатите ги разгледаха на свое заседание вчера.

Сидеров беше категоричен, че става въпрос за конфликт на интереси, но по-сериозното обвинение може да последва, ако се докаже и пране на пари през офшорката на Борисов по време на югоембаргото.

"Сигналите са много сериозни, става дума за конфликт на интереси, който се състои в участие във фирми от страна на Борисов, докато е бил кмет и главен секретар." Националистът добави, че ако през 1994 г. не е имало закон за конфликта на интереси, а само за държавния служител, то по-сериозният въпрос е "какви пари са прехвърляни, когато имаше петролно ембарго".

По думите му има много сериозни неща, които могат да излязат при проверката.

"Поискахме вече изслушване на Борисов, казаха, че той подготвял документи. Ако събере кураж, да се яви, защото досега бягаше най-позорно,каза Сидеров, като посочи неявяването му в комисията за Авиоотряд 28.

Сега се надявам, че ще събере кураж, голям мъж е все пак, добави лидерът на "Атака".

Според него, въпрос на морал е Борисов да излезе от политиката. Самият Сидеров обаче не си повярва, защото си спомни, че и Цветан Цветанов обещаваше това още преди първото обвинение, а вече има трето поред и не се случва.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • зрител - 17:42, 15 ноем.

  Лени,Фифи,Тото - абе кажете колко е тарифата на Бареков да се ключа да не пиша без пари - и за 20 лв на ден мога да пиша - 200-300 лв към пенсията ми е ок.

 • Киров - 16:15, 15 ноем.

  Да извикат Цветелина Бориславова в парламента да даде обяснения! Тази мръсна мафиотка заслужава затвор!

 • Тото - 15:02, 15 ноем.

  И си поеми последствията от извършените престъпления

 • Тото - 15:01, 15 ноем.

  Дръж се като мъж, какъвто казваш, че си

 • Тото - 15:01, 15 ноем.

  Аман от театри! Бойко, не ставаш за актьор!

 • Лени - 15:00, 15 ноем.

  Този път се надявам да успеят да го вкарат в затвора

 • Лени - 15:00, 15 ноем.

  Ще направи всичко само и само да се измъкне

 • Лени - 14:59, 15 ноем.

  Втръснало ми е от постановките му

 • Лени - 14:59, 15 ноем.

  Той определено не ни е такъв

 • Лени - 14:59, 15 ноем.

  До кога ще го гледаме този банкянски селянин да се прави на интересен?

Напиши коментар

Коментари