понеделник, 25 ноември 2013, 13:38 ч.

Свидетелка припадна

Болничен извини Доган пред съда

BNews.bg

Болничен извини Доган пред съда

Христо Бисеров не се яви да свидетелства по делото в СГС срещу нападателя на Доган, а почетният лидер на ДПС представи 14-дневен болничен от болница "Лозенец" и не дойде в съдебната зала.

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган не се яви в Софийски градски съд на делото срещу неговия нападател Октай Енимехмедов.

Доган представи 14-дневен болничен лист от болница "Лозенец", което извини отсъствието му от съдебната зала.

Според експертизата той страда от депресия и е получил силен стрес след нападението, поради което и не може да присъства на делото, научи BNews.

На предишното заседание защитата на почетния председател на ДПС поиска да бъде заличен като свидетел по здравословни причини, която да установи дали е в състояние да дойде в съдебната зала.

Междувременно свидетелката Нюлфер Кяшик от централата на ДПС припадна в претъпканата и със затворени прозорци зала, което наложи съдът да даде 20-минутна почивка.

Младата жена се свлече, тъкмо докато започваше да обяснява къде точно се е намирала в залата на партийния форум на движението и какво е видяла. Тя е присъствала и на огледа след покушението.

Разследваният за пране на пари бивш зам.-шеф на ДПС и на парламента Христо Бисеров очаквано не се появи. Той бе редовно призован като свидетел за делото срещу нападателя на Доган в Софийски градски съд.

Чакаха го и "господарите на ефира", които за пореден път се мъчат да му връчат "златния скункс".

От кадрите на драматичната Национална конференция на ДПС на 19 януари се вижда, че Бисеров се появява, когато Октай Енимехмедов вече е неутрализиран, и става свидетел на лавината от юмруци и ритници, които му нанасят делегати на форума.

Бисеров е от малкото свидетели, които останаха за разпит, след като по искане на подсъдимия делото започна по съкратената процедура.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • arhar - 15:42, 25 ноем.

    Има ли Доган собствена банка, телевизия ? Има ли хотели и колко са те - 3, 30 или 300 ? Откъде той има толкова пари ?

  • arhar - 13:55, 25 ноем.

    Доган , Д. Пеевски , Ковачки и Пешо сумиста са ортаци с Йосич . Ковачки е един от олигарсите на Доган, а Д. Пеевски усилено защитава Пешо сумиста , като излива помия срещу Цветанов и Ася Петрова . Ако някой си мисли, че при това положение на Доган му е лесно, жестоко се лъже . Не е лесно някой да е ортак с Йосич . Д. Пеевски пере парите на Доган и Йосич . Ако се върнем към онази оперативно - интересна среща на басейна ' Спартак ' между братя Галеви и Златко баретата , която беше организирана от Трактора и проведена в присъствието на Запалката, ще видим, че старците от кръга ' монтерей ' Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов са покровителите на братя Галеви, а Доган и Д. Пеевски са покровителите на Златко баретата ... Горните лица са свързани с атаките срещу Цветанов и това е повече от очевидно . Иначе Доган е точно толкова болен, колкото бяха болни Трактора, Пешо сумиста , Маргините и сие , докато бяха в арестите, сиреч никак ...

Напиши коментар

Коментари