сряда, 27 ноември 2013, 12:10 ч.

Дебат за здраве

Бисер до бисер в парламента! Четете!

BNews.bg

Бисер до бисер в парламента! Четете!

Дебатите по второто четене на бюджета на Здравната каса в парламента се превърнаха в поредното мерене на остроумие между депутатите от управляващите партии и опозицията.

Дебатите по второто четене на бюджета на Здравната каса в парламента се превърнаха в поредното мерене на остроумие

между депутатите от управляващите партии и опозицията. Резултатът – цвестити реплики, които на първо слушане разсмиват на глас. А после - натъжават. Особено, когато са част от дебата за здраве.

Но четете и се смейте или тъжете. Както ви идва:

Десислава Атанасова (ГЕРБ) към Мая Манолова (БСП):

„Потвърдихте впечатленията ми, че не разбирате нищо от здравеопазване, но не разбирате и от право. Може би в обучението ви в Москва сте се ограничили в изучаване на манифеста на комунистическата партия. Силно се надявам поне да сте прочела „Престъпление и наказание” на Достоевски”.

Мая Манолова:

Чела съм Достоевски. Чела съм „Престъпление и наказание”! Чела съм и „Идиот”!

Йордан Цонев (ДПС): 

Като говорим кой колко е чел, трябва да започнем първо с „Винету”. Дали бившата министърка, която пита кой е чел Достоевски, знае, че в книгата става дума за наказанието, което собствената ти съвест ти налага? И дали имате такава след тези нагли изказвания?

Даниела Дариткова (ГЕРБ):

Казах го, но тогава никой не ми обърна внимание – Чистата съвест е признак на ранна склероза. Не виждам основание да се държите като случайни минувачи на автопроизшествие.

Кирил Добрев (ГЕРБ):

За да оптимизираш болничното здравеопазване, трябва да предвидиш промени и усъвършенстване на доболничната помощ и на болничната помощ. В противен случа, за съжаление, ще стане като пациент на един мой колега, който имаше повръщане и диария и за да намали загубата на течности, моят колега му спря приема на вода. Така успя да проедолее повръщането и диарията, но предизвика и кончината на пациента.

Десислава Атанасова чете цитат от „Идиот”.

Таня Буруджиева (БСП):

Нека да сложим едни стелажи тук, да наредим книги, освен Винету, да сложим и „Идиот” и други, за да могат колегите да си правят справки, когато им се налага. А не да четат цитати, които някой им диктува по телефона и те дори не могат да ги прочетат.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • петков - 14:46, 03 дек.

  Че депутатите са пълни боклуци е ясно, но Десито от Руси държи първенството.Сега я боли че Мая и го зачука и ще мисли дълго как да си върне.Това именно се казваКУХА ЛЕЙКА.

 • Анонимен - 07:42, 28 ноем.

  Ако Достоевски се събуде и види какво става във народното събрание на България,ЩЕ НАПИШЕ ОЩЕ ЕДИН РОМАН ,,*ИДИОТ,,* КОИТО ЩЕ СЕ ОТНАСЯ ДО ппГЕРБ,ДПС,И БСП.........УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.И тогава ще каже ,че това изобщо не е народно събрание,А ТОВА Е АНТИНАРОДНО СЪБРАНИЕ......ПРИЦИДЕНТ ВЪВ ЕВРОПЕЙСКАТА И СВЕТОВНА практика във политиката.анатема.

 • Ангел Найденов - 22:02, 27 ноем.

  Аааа, Мая е чела само Камасутра.За друга книга незнам да е чела.И сега поради възрастта си изкълчи крачето,та за това клефа с патерица.

 • Къртичок - 21:59, 27 ноем.

  Другарката Мая Манолова след като "прочела" ИДИОТ,разбрала че заглавието се отнася лично за нея!

 • каркаде - 19:55, 27 ноем.

  Убийцата на здравната система Атанасова е за пандела, а не да се пъне в НС

 • жеко - 19:54, 27 ноем.

  Индианците от ГЕРБ да хващат пътя за село, че аман от тяхната некомпетентност

 • роза - 19:53, 27 ноем.

  Пълна немощ в ГЕРБ депутатите

 • маркиза - 19:52, 27 ноем.

  Тая кекерица Атанасова я видяхме колко може - успешно затри здравеопазването пък сега джафка ли джафка

 • Тошко - 16:59, 27 ноем.

  За това ли получават тези ТЛЪСТИ заплати, та даже и плик от 1,200 лв. БЕЗОТЧЕТНИ!?!?!?!?

 • ДС-то - 16:56, 27 ноем.

  Мая здраво е залегнала на "Идиот", което непременно ще рефлектира на "Новия изборен кодекс" : Made in Maya Manolova= Ха ха ха....

Напиши коментар

Коментари