сряда, 27 ноември 2013, 14:09 ч.

Тя се мести на "Врабча"

НАП взема сградата на агенцията за приватизация

BNews.bg

НАП взема сградата на агенцията за приватизация

Кабинетът даде за безвъзмездно ползване на НАП сградата, която досега ползваше Агенцията за приватизация на ул. "Аксаков". Тя пък се мести в сграда на НАП на ул. "Врабча".

Правителството предостави безвъзмездно за управление на НАП имот - публична държавна собственост, на ул. „Аксаков” № 29, ползван досега от Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол (АПСК).

Със същия акт на Министерски съвет АПСК получава два етажа от сграда на ул. „Врабча" № 23, ползвана досега от НАП.

Промяната има за цел да оптимизира условията за работа на приходната агенция и да подобри обслужването на гражданите и търговските субекти.

Министерският съвет реши да предостави имот - частна държавна собственост, за административните нужди на централното ръководство на Политическа партия „Комунистическа партия на България".

Имотът, предмет на предложението се намира в гр. София, район „Средец", ул. „Цар Калоян" № 10 и представлява помещения на първи етаж от 5-етажна сграда.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • За национализация! - 16:04, 27 ноем.

    Вече нищо не остана за приватизиране и може да настаните Агенцията в някой трафопост...

Напиши коментар

Коментари