сряда, 11 декември 2013, 22:43 ч.

Пробация

Травестит 150 часа чисти плажа заради проституция

BNews.bg

Травестит 150 часа чисти плажа заради проституция

За 2 г. чаровникът с раздвоена сексуалност от Русе е задържан 15 пъти при полицейски акции във Варна, но винаги се отърва само с предупредителни протоколи.

Русенски травестит отработи 150 часа общественополезен труд за 1 г.,

след като районният съд във Варна спря сезонното му обслужване на клиенти. "Карали го да чисти плажа и морската градина, ама той не се презорвал", обясниха негови познати в крайдунавския град.

26-годишният В.И. отърва затвора с 11 месеца пробация и сега трябва да стъпва много прецизно, ако не иска да го тикнат зад решетките. В криминалното му досие има и условна присъда за грабеж.

Чаровникът с раздвоена сексуалност попада в полицейска засада с негов колега при лятна командировка по морето. Ченгетата хващат "нощните пеперуди" да уговарят туристи за полови сеанси и ги прибират на топло.

За близо 2 г. травеститът е задържан 15 пъти, но винаги се отърва само с предупредителни протоколи.

Когато го пуснат, той пак отива на пиацата и след поредната акция ченгетата го прибират обратно.

"Веско ни липсва, напоследък рядко се връща в Русе", тъгуват негови съратници и клиенти. Травеститите по околовръстния път за Дунав мост и по паркингите на входно-изходните магистрали се броят на пръсти. Най-честите им мераклии са транзитни турски тираджии или търсачи на различни усещания по обяви в Интернет.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари