петък, 10 януари 2014, 11:42 ч.

Протестъри към полицаи

Сидеров ви бие, може ли и ние!?

BNews.bg

Сидеров ви бие, може ли и ние!?

Протестиращи се мъчат да дразнят полицаи с плакати на заснета схватка на Сидеров с униформени. Лидери на Реформаторите отидоха при протестиращите по обед.

Краят на мирните протести отива към тотален провал. Пред парламента има не повече от 40-50 души, а срещу тях са изправени стотици униформени и десетки коли на жандармерията.

Полицаи с каски са построили плътни кордони от двете страни на "Цар Освободител" и не допускат пиле да прехвръкне и да попречи на нормалното движение на автомобилите.

На няколко пъти протестиращите по-рано пробваха да надхитрят униформените и да блокират нормалното движение на автомобилите, но не им се удаде.

Първоначално те тръгнаха откъм градинката пред НС към паветата на пътя, но им бе обяснено от хората с жилетки Антиконфликт, че там не е пешеходна зона. Впоследствие се мушнаха през подлеза да излязат направо на платното до СУ, но тутакси бяха обградени от полицаи и изтласкани на тротоара.

В градинката до НС са се събрали десетина от Ранобудните, а срещу тях до Паметника на Цар Освободител е традиционната група от антиправителствения протест.

Тук са и познатите лица, обявили се от началото на лятото за говорители на протестите срещу кабинета. Тук е и Цветозар Вълков, който участва в протеста срещу лидера на "Атака" и по-късно бе нападнат от депутати на партията пред Нова тв.

Голям фотос, изобразяващ сблъсък между Волен Сидеров и полицаи разнасят протестърите. Надписът под снимката гласи: "Сидеров ви бие, може ли и ние!?"

Полицаите реагират с усмивка на тези плакати и не демонстрират емоции.

Отвреме-навреме се чуват редовните викове "оставка" и думкане на тъпани.

Някои от младежите на протеста са си скрили лицата с шалове и са нахлузили качулки.

После протестът си намери друга мишена на освиркване - контрапротестиращата Нина Гергова, която протестърите забелязаха с нейни приятели да излиза от Радисън. Групата недоволни започна да блъска по барабаните и да крещи към компанията "убийци".

Около 13.00 протестиращите предприеха нова стратегия - тръгнаха на малки групички към Министерския съвет, за да не ги спъне полицията, ако са са накуп.

Преди това при тях дойдоха лидерите на Реформаторския блок - Радан Кънев и Петър Москов.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • малкият иванчо - 16:27, 10 ян.

  Сидеров се бие с полицаите защото го хапят кутретата - О.К. Не е ясно обаче по какво т.н. протестъри се различават от него щом и те се бият с полицаите!?

 • хх - 15:25, 10 ян.

  Спокойно, след падането на ГЕРБ европейски пари няма да има, рязко ще намалеят обществените поръчки и тогава ще бъдете щастливи. Другарите завистници ще спите спокойно. Но няма да има нови магистрали, нови пътища,училища,пречиствателни станции,жп линии и всякаква друга инфраструктура.Ще си дращите злобарските опорни точки и ще затъвате в балканската кал. Защото гея от украйна твърди, че е построил повече от Бб, ама не казва какво и къде, защото всичко съществува в богатата му педерастка фантазия

 • НС - 14:05, 10 ян.

  "Незомбиран - 12:58, 10 яну АТАКА в същото време организира протест срещу абсурдния паметник на убийци пред американското посолство..И събра 10 пъти повече хора.." АТАКА в същото време събра не 10 пъти повече хора (ако са 10 пъти повече), а сидеровчета, демек комплексарчета и почти идиотчета. Сидеров е и, вече, по волята на двойната, вече, коалиция, бита карта. Бареков е по стъпките му. И той е същият лаладжия и комплексар, но със "светло" бъдеще.

 • и аз да кажа - наистина мутрафони! - 13:03, 10 ян.

  червените мутрафони - 11:45, 10 яну "Пред парламента има не повече от 40-50 души, а срещу тях са изправени стотици униформени и десетки коли на жандармерията" - вижте се бе, боклуци, цялата жандармерия изправена срещу 50 човека, за да опази въшливите задници на 240 олигофрена! докато на село мангали избиват бабички да 2 лв, а всякаква паплач минава границата ни безпрепятствено.....ЧЕРВЕНО-ТУРСКО-ФАШИЗОИДНИ БОКЛУЦИ!

 • Незомбиран - 12:58, 10 ян.

  АТАКА в същото време организира протест срещу абсурдния паметник на убийци пред американското посолство..И събра 10 пъти повече хора..

 • СТЪРШЕЛ - 12:49, 10 ян.

  ХА-ХА-ХА, ТОВА МИ ХАРАЕСВА !!!

 • НА ТАЙШЕК СТАНАХА - 11:57, 10 ян.

  ПЛАТЕНИТЕ СОРОСОИДЧЕТА И ПЛАШИПУТАРНИЦИТЕ НА БОКО ТИКВУНЯ! ЗА НЯКОЙ ЛЕВ ШЕПА МАЛОУМНИ МЕКЕРЕТА НА ИВЕТКИТЕ И ТИКВАТА ПРАВЯТ ПОРЕДНИЯ ЦИРК ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!

 • ИСТИНАТА ЗА ТРОЛОВЕТЕ И ОРКИТЕ В НЕТА - 11:56, 10 ян.

  По правило в БСП винаги са разчитали на свои кадри в подобни инициативи. Но още по-интересен е случаят с онлайн-коментаторите на ГЕРБ, чийто ръководител е бившата водеща на TV7, близка до бившия министър председател Бойко Борисов Инна Пелева. На 26 август тази година Инна Пелева, която току що е прекратила телевизионната си кариера, открива фирмата “СоушълЮ”, чийто предмет на дейност според Търговския регистър е “Интернет комуникации (Анализ на нагласите и очакванията на потребителски групи в Интернет, Анализ на поведението на групи потребители в Интернет, Консултации по изработването и провеждането на рекламни кампании в Интернет, Контролни функции на действащи Интернет кампании). С тази фирма са свързани последните тролове в интернет, които работят по изчистването на имиджа на ГЕРБ и срещу техните противници. Общата характеристика на герберските интернет-защитници е – фалшив фейсбук профил, създаден специално за коментари през последната година; липса на други интереси на фейсбук профила, освен Бойко Бориков и враговете му; еднотипни харесвания на страници и групи. Всички тролове са задействани малко след регистрацията на фирмата на Инна Пелева.

 • аман, от простаци - 11:56, 10 ян.

  и в нета, и на жълтите павета.

 • червените мутрафони - 11:45, 10 ян.

  "Пред парламента има не повече от 40-50 души, а срещу тях са изправени стотици униформени и десетки коли на жандармерията" - вижте се бе, боклуци, цялата жандармерия изправена срещу 50 човека, за да опази въшливите задници на 240 олигофрена! докато на село мангали избиват бабички да 2 лв, а всякаква паплач минава границата ни безпрепятствено.....ЧЕРВЕНО-ТУРСКО-ФАШИЗОИДНИ БОКЛУЦИ!

Напиши коментар

Коментари