петък, 07 март 2014, 16:46 ч.

Номинация

Издигат бомбаджията от Сандански за евродепутат

BNews.bg

Издигат бомбаджията от Сандански за евродепутат

Националистът Николай Йовев – Горския, обвинен за бомбения атентат в Сандански, при който загина 51-годишен циганин, ще бъде издигнат за евродепутат.

Националистът Николай Йовев – Горския, обвинен за бомбения атентат в Сандански,  пред офиса на "Евророма", при който загина 51-годишен циганин, ще бъде издигнат за евродепутат.

На 11 март в София се очаква да бъде издигната кандидатурата на националиста Николай Йовев – Горския за евродепутат. Той ще бъде предложен от инициативен комитет, съставен от Националистическа партия на България, Национална съпротива, Кръв и чест, Български национален съюз и футболни привърженици от различни фракции и краища на държавата, съобщи struma.com.

Горския до скоро бе в ареста по-обвинения за бомбения атентат в Сандански,

при който загина 51- годишен мъж от ромски произход. Йовев стоя точно година и половина, без да му бъдат повдигнати обвинения и дело да започне.

След инцидента зад решетките попаднаха четирима националисти, които прекараха там месеци наред. Последен килията напусна Николай Йовев, известен като Ники Горския, който сега е член на Националистическата партия на България (НПБ). И до ден- днешен той и съратниците му твърдят, че цялата история е нагласена.

Задържаха точно нас, защото бяхме удобни и най-добре можехме да паснем в тази постановка, заяви Горския пред BNews. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Тодор - 18:06, 19 март

    Как можете да обвинявате хора в престъпление, което те не са сторили. Та дори съда не намери вина в тях, а вие си позволявате да ги съдите с думи. Нали всеки е невинен до доказване на противното в съда? Смятам , че това е вменяване на вина към напълно невинни хора и за това трябва да бъдете осъдени! Заснех страницата ви и ще се обадя на Николай и да ви съди. Как можете да си позволявате такава гавра с едни патриоти, които лежаха 18 месеца без вина. Само за да им ограничат техните политически действия. Това са първите в съвремената история на България политически затворници. Бъдете сигурни,че за това омаскаряване ще бъдете съдени!

Напиши коментар

Коментари