петък, 20 юни 2014, 13:07 ч.

Скандал в съда

Заека се сравни със Сиси: Избил е куп народ, а лежи колкото мен!

BNews.bg

Заека се сравни със Сиси: Избил е куп народ, а лежи колкото мен!

Марио Любенов - Заека се сравни със серийния убиец Станислав Методиев - Сиси.

Марио Любенов- Заека се сравни със серийния убиец Станислав Методиев - Сиси

и поиска да лежи по-малко в затвора.

По време на днешното заседание във ВКС той показа, че следи изкъсо работата на съда и решенията на магистратите по медийните дела.

Заека заяви, че присъдата му (28 години затвор, б.р.) била прекалено тежка. Той даде пример със

Сиси, който бил убил толкова много народ, а му дали почти колкото на него - 30 г.

(Станислав Методиев - Сиси получи 30-годишна присъда за убийството на Цветелин Карпузов, Биляна Кръстева и Кирил Христов. Той има и 18-годишно наказание за ликвидирането на Николай Христов-Хайо. Според медийни публикации, Сиси е виновен за смъртта на още дузина лица. Станислав Методиев беше осъден още за лихварство и изнудване, а наскоро съдът му конфискува имоти за 400 хиляди лева, б.р.)

Освен това, много от групата на Наглите имали присъди от по 12 г., например, а са отвлекли 13 души, изтъкна Любенов пред магистратите. С тези мотиви перничанинът поиска да лежи по-малко. Съдът ще се произнесе до месец.

През март Софийският апелативен съд реши да увеличи с 3 години, от 25 на 28,

присъдата на Марио Любенов - Заека. Той попадна зад решетките с обвинение в убийство на 17-годишната Мирослава от Перник. Тя изчезна през 2011 г., а след няколко месечно издирване тялото ѝ беше открито в покрайнините на града.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари