понеделник, 15 декември 2014, 21:47 ч.

Изключват на 6-та минута

Жени, да не сте забравили - мъжете не ви слушат какво говорите!

BNews.bg

Жени, да не сте забравили - мъжете не ви слушат какво говорите!

Мъжете често не внимават в разговорите, освен когато се обсъждат спорт и жени.

За жените би било по-леко, ако не забравят простата истина, че мъжете често не внимават в разговорите, освен когато се обсъждат спорт и жени.

Това показват резултатите от ново проучване.

Повече от половината от господата се определят като лоши слушатели по теми като работата на половинката си, звезди, шопинг, отношенията между други хора, Facebook клюки, хороскопи, какво е обядвал партньорът, чувствата му или диетата му.

В изследването, участвали 2000 мъже показва, че те се „изключват” средно на 6-та минута от разговора с приятелката си и на 15-та при разговор с приятели.

Но господата също имат повод да се оплакват, защото жените слушат по-внимателно своите приятелки, отколкото половинките си.

Най-популярните теми за разговор между мъже са футбол и жени.

Дамите обичат да говорят за взаимоотношенията между хората. Освен това най-трудно се спечелва вниманието на мъж по време на спорт или компютърна игра. Става ясно също, че поне четири пъти седмично мъжете не се вслушват в жените си, когато трябва.

55% от жените обаче пък редовно тестват своите партньори дали ги слушат.

Според една трета от момичетата най-честият признак, че партньорът не ги слуша е, когато дълго не отговаря на рязко зададен въпрос или пък започва с вихрушка от празни изрази.

Повече от четвърт от дамите хващат разсеяността на мъжете си благодарение на техния "забит поглед" върху телефона или телевизора, пише "Дарик".

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари