събота, 14 март 2015, 11:54 ч.

Официално

Дебат за смъртното наказание няма

BNews.bg

Дебат за смъртното наказание няма

Шокът на гражданите на Велико Търново е голям, но не бива да се превръща в политически дебати, смята министърът на правосъдието.

Няма дебат за връщане на смъртното наказание в България.

Това каза министърът на правосъдието Христо Иванов в ефира на Дарик.

Припомняме, темата стана актуална в началото на месеца след жестокото убийство на 23-годишната студентка Вероника Здравкова, което потресе Велико Търново. Жителите на Старата столица  стартираха подписка с искане за референдум за връщането на смъртното наказание.

Според минситъра шокът на гражданите на Велико Търново е обясним, но

не бивало да се превръща в политически дебати

за връщането на смъртното наказание, защото то е премахнато в целия Европейски съюз.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • живот - 13:01, 14 март

    Най-ценното -живота!Срещу него стои безнаказаност то е очевадно че смъртно наказание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМА!

  • ДА СЕ ВЪРНЕ!! - 12:59, 14 март

    СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ НА СЕ ВЪРНЕ В БЪЛГАРИЯ!!! В ЕВРОПА МОЖЕ И ДА ГО НЯМА, НО НИЕ С ЕВРОПА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВАМЕ!!! ТАМ НЕ СА НА СВОБОДА 700 ПРЕСТЪПНИКА С ВЛЕЗЛИ ПРИСЪДИ! В ЕВРОПА ИМА ИСТИНСКО ПРАВОСЪДИЕ И ГРЕШКИ НЯМА! ДОКАТО СМЕ ДИВА БАЛКАНСКА ДЪРЖАВА, СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ТРЯБВА ДА ИМА!!!! МИСЛЕТЕ,ПРЕДИ ПАК ДА СМЕ ИЗЛЕЗЛИ НА УЛИЦАТА!!!!!!!!!!!!

Напиши коментар

Коментари