сряда, 01 април 2015, 15:47 ч.

Неясно кога ще дойде

МВР чака биологичния баща да разпознае малкия Никита

BNews.bg

МВР чака биологичния баща да разпознае малкия Никита

МВР чака хипотетичния биологичен баща за разпознаването на убитото дете, каза пред медиите гл. секретар Георги Костов преди заседанието на вътрешната комисия.

Към момента двата трупа (на малкото момче в куфар и на майка му) са с неустановена самоличност.

Това обясни пред медиите главният секретар на МВР Георги Костов преди заседанието на вътрешната комисия. 

За да се установи самоличността им, трябва да имаме пряк контакт с техен близък по права линия, поясни той. МВР е извършило всички действия през международното сътрудничество.

"Чакаме да дойде предполагаемият, хипотетичен биологичен баща, посочи Костов и допълни, че не е ясно кога ще стане това.

Вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова, която дойде за изслушване в комисията, не съобщи никаква информация за хода на разследването с намереното в куфар 5-годишно момченце.

По информация на руска медиа, рускинята Анна Леонтева, чиято снимка МВР разпространи заедно с тази на 5-годишния й син Никита, била омъжена за доста по-възрастен от нея мъж, който разполагал с много средства. По-късно двамата се развели. Младата жена карала червен мерцедес-кабрио, двамата купували имоти по чужбина - предимно в България и Кипър, разказва Ura.Ru.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари