петък, 07 август 2015, 19:47 ч.

Последна дума

Официално: БФС отложи първия мач на ЦСКА!

BNews.bg

Официално: БФС отложи първия мач на ЦСКА!

Документите ще бъдат представени на Правната комисия при БФС.

БФС взе окончателно решение - първият мач на ЦСКА във "В" група се отлага!

По-рано през деня от ръководството на "червените" обявиха, че със сигурност срещата със "Струмска слава" ще се играе в неделя от 18 часа. След това и Гриша Ганчев призова всички фенове да са на стадиона още от 17 часа, защото ще има официално представяне на отбора. Но от футболния съюз каза последната дума - мач няма да има!

Ето и цялото официално съобщение, публикувано на сайта на БФС:

След като разгледа писмо от 07.08.2015 г. на ФК “ЦСКА” АД, с което се иска регистрацията на състезателите във “В” АФГ да бъде извършена от името на ФК “ЦСКА” АД като дъщерно дружество на ПФК “ЦСКА” АД, и представени допълнително нови документи в същия смисъл, Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на Българския футболен съюз констатира, че не е компетентна да вземе решение по казуса. Документите ще бъдат представени на Правната комисия при БФС, чието заседание ще бъде насрочено следващата седмица, за становище по законосъобразността на участието на ФК “ЦСКА” АД в първенството на Югозападната “В” ФГ с оглед нормативната уредба на БФС, правилника за картотекиране и разпоредбите на ФИФА и УЕФА.

Предвид горното, и с оглед правомерното провеждане на първенството в тази група, СТК при ЗС на БФС реши:

Отлага срещата от 1-ия кръг на Югозападната “В” АФГ между отборите на ПФК “ЦСКА” АД и ФК “Струмска слава” (Радомир) до постановяване на решението на Правната комисия на БФС.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Ghy - 17:12, 22 окт.

    A million thanks for posting this infnimatroo.

Напиши коментар

Коментари