събота, 09 януари 2016, 9:14 ч.

Заради предателската политика на българските политици

Скандал! Паравоенна организация набира българи и ги изпраща в лагери навън, за да ги обучава! (СНИМКИ)

BNews.bg

Скандал! Паравоенна организация набира българи и ги изпраща в лагери навън, за да ги обучава! (СНИМКИ)

Ще се приемат само български граждани.

Паравоенна организация събира хора и ги праща в лагери навън, за да ги обучава. Причината -  огромните военни и терористични заплахи, пред които е изправена България особенно при агресивното НЕО османистко поведение на турското държавно ръководство и предателската политика на българските политици, които са техни и чужди слуги и агенти.

Това съобщи на своята интернет страница ръководството на Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка".

Те стартираха ускорено формирането на отделно подразделение за Специални операции** и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

Кадрите на батальона за Специални операции** ще бъдат изпратени на ускорени курсове за обучение и преподготовка в най-добрите водещи учебни заведения и тренировъчни центрове извън страната.

Като по-голямата част от тяхното обучение и специална подготовка ще бъде заплатено за сметка на организацията и нашите членове и симпатизанти. С предимство за членове и кадри на подразделението, както и за ускореното обучение (след изключително строг предварителен подбор), ще могат да кандидатстват и се приемат само БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.

Същите трябва да са в изключително добра спортно-физическа, интелектуална и психическа форма. С предимство са бившите служители и кадри на силите за специални операции, военното разузнаване, СОБТ, служители на МВР и Службите за сигурност и охрана или Чуждестранният легион! Както и завършили военните и полицейски училища в страната.

Изключително важно условия е същите да са доказано родолюбиви личности, патриотично и национално отговорни активни членове на една от двете организациии и да не са по възрастни от 40 години. Изключения за участие в тренировъчните програми за най-активните и полезни членове на двете организации и за регионалните ръководители, които не отговарят на условията за възраст, ще бъдат направени само от Щаба след предварителна индивидуална преценка от страна на командването.

Източник: https://bnoshipka.org/

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Павел Филипов - 11:10, 24 ян.

  Къде можем да се запишем

 • Plamen penkov - 02:23, 18 ян.

  Zdraveite as imam sta6 kato kadrovi voinik mojeli dami kajite kade moga dase zapi6a

 • ЧОПЪР - 11:49, 13 ян.

  ЗАЩО ПИШАТ"СКАНДАЛНО"? ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ И ЩЕ СТАНЕ ДОРИ ЗА СЕГА ДА Е САМО "СОНДАЖ". ТРЯБВА ДА СТАНЕ.

 • Моко - 19:37, 12 ян.

  Предвид кои се пеняват с тоя Военен съюз из Фейсбук (тъй като те са фейсбук кифли) резултатът ще е плачевен. Най-често (за дълбоко съжаление) мераклии за тия неща са разни нехранимайковци и неудачници, дето намират причината за своята нескопосаност в другите, врага на народа и прочее чудесии, дето не са кой знае колко обективизирани. С други думи повтаря се една съпротива ала Отечествен фронт - бандити и каплазани, дето искат да лапат после...

 • Рамбо - 12:27, 12 ян.

  Браво..при 50000 добре обучени снайперисти с далекобойни пушки няма армия която да смее да влезе в тази територия...не ни трябват танкове самилети и т.н....по трима човека дневна дажба да трепят ...

 • georgi - 10:02, 11 ян.

  mnogo dobre ,samo da e istina.

 • ави67 - 22:32, 10 ян.

  Напълно нормално! След като в тази държава няма армия, хората сами се самоорганизират в такива паравоенни формирования, макар да не ми е ясно точната структура, звания и военни знаци (те не могат да дублират военните такива ).

 • български патриоти - 21:13, 10 ян.

  Това е добра новина. Дано да има повече такива български патриоти!

 • ИВАН ХРИСТОВ - 19:32, 10 ян.

  Как да се свържа с ВАС!

 • дедовия - 18:12, 10 ян.

  Не я е създал пред 681 г. Ако провериш малко по-задълбочено, ще видиш, че с тракийските мумии имаш по-голямо съвпадение на ДНК структурата, от колкото с останалите живи и неживи народи (те имат гробници, които съдържат мумии или скелети и кости). Тоест първото нещо, което родолюбецът трябва да научи, е истинската история на България. Държавата е Тракийското царство.

Напиши коментар

Коментари