сряда, 27 януари 2016, 12:09 ч.

Няма нищо случайно

Махат "Балканджи Йово" и Паисий, за да ни превърнат в буферна зона за бежанците

BNews.bg

Махат "Балканджи Йово" и Паисий, за да ни превърнат в буферна зона за бежанците

Няма евродиректива, която да учи един народ на самоунищожение чрез промяна на историята, категоричен е Бареков.

За една седмица властта екзекутира Балканджи Йово и премахна турското робство!

Мислите ли, че това е просто глупост или ни управляват престъпници и национални предатели в овчи кожи?

Педалите във властта успяха да узаконят почти гей браковете чрез съжителство, сега узаконяват и турското съжителство за цели пет века.

От "иго" и "робство" стана "присъствие" по времето на една либерална партия, а днешните педали във властта го обърнаха на "съжителство" с турците.

Това национално предателство, нихилизъм и безродие как може да бъде описано?

Няма думи в българския речник. Ердоган тропа на вратата с боздуган, космати ислямисти превзеха столицата ни, а ние следваме директивите на смахнатия министър и неговите идиоти-експерти. Явно реформите на това смешно правителство само целят да извратят българската нация преди да я унищожат окончателно.

Какво съжителство може да има между българите и турците, които цели пет века изнасилват жените ни и превръщат децата ни в еничари-мюсюлмани? Кой изрод би могъл да напише подобни скверни думи и кой учител би ги произнесъл пред децата?

 Няма евродиректива, която да учи един народ на самоунищожение чрез промяна на историята.

Либерализмът узаконява гейовете и със същата лекота явно е на път да узакони правото на брадати ислямисти да изнасилват бели християнки в центъра на Европа(Кьолн).

С такива политици като нашите безродници не ни чака по-добра съдба. Явно узаконеното съжителство с турците в учебника по история цели с научен вазелин да подготви нацията

за последващото "съжителство" с афганистански, сирийски и всякакви други ислямски елементи на територията на България.

Нямам друго логично обяснение за безумните учебници и реформи на тази псевдореформаторска и антибългарска сган във властта. Тези хермафродити между Поп Кръстьо и Бай Ганьо, които ‪#‎НЯКОЙ‬ ни натресе сега ще трябва да плати с кожата си, както за жалост и ние. А патриотчетата във властта сладко папкат и "съжителстват" с голям кеф с турците и техните държанки-реформатори.

Понеже няма нищо случайно в узаконяването на съжителството между българите и исляма в учебниците, смятам, че

правителството умишлено подготвя превръщането на България в буферна зона за имигрантите от Изток.

Според директивата, Борисов трябва да приеме превръщането на Южна България в огромен бежански лагер за половин милион ислямисти и мигранти от Сирия, Африка и Афганистан.

 С учебниците просто промиват мозъците на населението да приеме без съпротива съдбата на обезбългарена и ислямизирана България под диктата на Европа и "началниците".

Тази съдба ни чака, ако не протестираме днес.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • умен цензурист - 06:06, 28 ян.

  Цензурски боклук.

 • учител - 00:12, 28 ян.

  Горкият Иван Вазов ,явно нищо не е разбирал от политика , та вместо „Съжителството“ е кръстил романа си „Под игото “ .

 • Виргиния Владиславова - 00:11, 28 ян.

  Боже, какво доживях, Боже! Учих го в училище това турско робство! Днес участвам в него!

 • ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ – ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ НА АНГЛИЯ, ГЕРМАНИЯ, ФРАН - 00:10, 28 ян.

  В стремежа си към съвършенство светът става все по-несправедлив! Уникален феномен. Превръщането на парите в измерител на успех, духовния човек беше обесен. Стигнахме до това да признаваме през зъби еврейския геноцид, но от американската високата порта, да не признаваме арменския геноцид и който да било друг. Несправедливост която неизбежно води до отчуждение между хората и военни конфликти. А изповядваме ценности или просто прикриваме алчност! Бог ни е обещал, че всяко скрито нещо, ще стане явно. Много близо сме до истината, че Османската империя беше европейски проект на Англия, Германия, Франция, Венеция и Генуа. С живо, дейно участие на основно течение от световното еврейство. Формулата- главата и мозъка от посочените горе държави, ятагана от османските турци! И както скоро бях ви написал, ето ви първия проект на „Ислямска държава“. Който не плаща на „империята“, масови кланета а по-буйните продаване на робския пазар в Истамбул. Впрочем, той и днес съществува и чака наивници от цял свят да го видят. В такава една истина, ЕС, който се управлява също от тези държави и бивши съуправители на Османската империя, ние получаваме наставления как точно да заличим престъпното им участие и вредите върху българския народ. Нищо не е минало! Силните вече са собственици на възродената Османска империя с новото име „Ислямска държава“ и ако сами забелязвате идеолога на този европейски проект е отново Турция с нейния Давутоглу. Меркел е отново лошата господарка над раята, Оланд събира парите, а Англия както винаги ни лук яли, ни мирисали. Някои казват, че светът не се променя! Не и докато алчността е критерий за човешка ценност. Има ли значение дали сме съжителствали, като и днес се случва същото. А то е грабежи и масови убийства на хора! Добре поне, че днес имаме един Владимир Путин, чието пребиваване на земята и според Божието благоволение може да оправдае всеки и всичко… Николай Марков

 • Те погр-ебаха България! - 15:57, 27 ян.

  Истинската промяна започва с усилията всеки да промени себе си. Всичко останало е последствие или следствие на тази промяна.Ако не можеш да убиеш собствения си страх, ти вече си мъртъв и за небето и за земята. Мъртъв си и пред любимата си и пред децата, но не искаш да чуеш тези думи. Всичко от което се нуждаем ни е завещано, а даром няма никъде. Запомнете: С ВРАГ ВРАГУВАМ , МЯРА СПОРЕД МЯРА ………………………………………………………………………………. Бог богува-нека си богува, Цар царува- века ли царува!? С враг врагувам- мяра според мяра, с благ благувам- вяра зарад вяра. ……………………………………………………………………………. Вижте по-долу част от българска песен, известна и пята от всички българи около 1901 година във връзка с унизителното разкъсване на България и опитите за унищожението й. В тези времена, а и по-рано, големите европейски държави са имали свои представители в Османската империя и са били част от нейната администрация и управление. Може да се каже, че османската империя е първия модел на познатата ви „Ислямска държава“ при това със същите маниери, а в днешната втора възродена, която е в Сирия, положението е същото: „…Проклета и триклета да бъдеш ти Европо, блуднице Вавилонска, кръвнице Македонска, оти го раздели Българско на три и остави Македония и Одринско под турцко…“ Днес как е? Не части, а цяла България по европейски подарена под турско! ………………………………………………………………………… Ще ви покажа накрая как истинските родолюбци българи са успели да се измъкнат от този капан и на каква цена. Важно е да се знае и помни! Всичко е било точно както го пише в текста, а и историята не познава друг начин:: „Некой от вас тука е предал четата ми! Мислете бързо кой е, мислете много, инак те тая вечер маленко и големо, мъжко и женско- сатър. Сатър! Дошъл съм при вазе, като ваш войвода съд да ви съдя според моята мяра, а на предателите главите да нанижа за да го бъде Българско…“ …………………………………………………………………………… И те успяха…. НИКОЛАЙ МАРКОВ

 • РОЙТЕРС - 15:56, 27 ян.

  Мафията имала интерес да няма правителство. Ами че правителство и сега няма. Има мафиотска групировка. Мафията готвела метеж. Значи Боко ще поведе метежниците, само че срещу кого?

 • прост гербер - 15:53, 27 ян.

  На хората им дойде до гуша да гледат как един дебил се гаври с народа и държавата.Докога ще го търпим?Вижда се,че прокуратурата е маша в неговите мръсни ръце.

 • Емилио Боев - 15:45, 27 ян.

  Доверието във властта и управлението отдавна е сринато,но какво от това.Двама бандити от мафиотската организация ГЕРБ са подчинили съдебната власт до обезличаването й и се разпореждат с държавата сякаш е тяхна лична собественост.Докога ще търпим тези изчадия адови?

 • ПИСМО ДО ЛЕВСКИ - 15:44, 27 ян.

  СПИ, ДЯКОНЕ, НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ. ОСТАНИ В НЕЗНАЙНИЯ СИ ГРОБ. ДОБРЕ СИ ТИ … ОТ ТАМ НЕ ВИЖДАШ МАЙКИТЕ, КОИТО ДНЕС НЕ РАЖДАТ. СТАРИЦИТЕ КРАЙ КОФИТЕ ЗА СМЕТ. БАЩИТЕ СЪС ДЖОБОВЕ ПРАЗНИ, В РЪЦЕТЕ С КУФАРИ И ЗДРАВЕЦ ЗА КЪСМЕТ. ДЕЦАТА НИ СА ВЕЧЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ. СЕЛАТА МЪРТВИ. ПУСТИ ГРАДОВЕ. СТРОИМ ХОТЕЛИ, ПАРКИНГИ, ГАРАЖИ… КРАЙ ПРОСЕКА МИНАВА БМВ. НА “ ПЪТЯ КЪМ ЕВРОПА“ СЕ ПРОДАВАТ В РЪЦЕТЕ С КУКЛИ МАЛКИТЕ МОМИ. ТЕ ДЕТСТВОТО СИ В СЪНИЩА СЪНУВАТ. СТАЕНА СКРЪБ В ОЧИТЕ ИМ ГОРИ. СПИ, ДЯКОНЕ, НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ, ДОБРЕ СИ ТАМ ПОД ТАЗИ ЧЕРНА ПРЪСТ. ЗАВИЖДАМ ТИ ЗА ТУЙ . ЧЕ НЕ ДОЧАКА МЕЧТИТЕ СИ, РАЗПЪНАТИ НА КРЪСТ.

 • антимутра - 15:43, 27 ян.

  „Държавата България“ се управлява еднолично от мафиота Бойко Борисов!!! Това не е държава,това е разграден двор където всеки си прави каквото иска!

Напиши коментар

Коментари