петък, 29 януари 2016, 19:22 ч.

В името на кокала

Бареков: Кунева е поредното назначение с цел задоволяване на властови апетити

BNews.bg

Бареков: Кунева е поредното назначение с цел задоволяване на властови апетити

Липса на морал и безнадежност за измамените - това оставят след себе си бившите ортаци на Тодор Танев, категоричен е евродепутатът.

Назначението на Мeглена Кунева за образователен министър е изцяло партийно и няма никаква професионална логика. Червената кукувица няма ден трудов стаж в сферата на образованието и очевидно няма подобни очакавания от нея. Поредното назначение, целящо да задоволи властовите апетити на партийната аристокрация в името на кокала.

Това заяви евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков в личния си профил във Фейсбук. В своя коментар Бареков споделя и някои скандални факти за РБ и МОН, които министърът в оставка му доверява още преди няколко месеца. 

Ето какво разкри евродепутатът в личния си профил:

*публикуваме без редакторска намеса 

Цинизмът на точно тази управляваща коалиция е по-голям от предишните. Преди няколко месеца пътувах в самолета за Брюксел със злополучния министър в поискана оставка Тодор Танев. Познавахме се от по-преди, нo не чак толкова, че да заслужавах неговата подозрителнa откровеност.

Танев ми довери няколко важни неща, които трябва да споделя, защото са абсолютно показателни за управляващите и за неговите приятели от РБ. Първо, че гражданските структури на Блока са били само за камуфлаж на партийните лидери. Второ, че Блокът е в пълен морален разпад и много почтени хора се чувстват използвани и предадени. Трето, че лидерите на партиите се занимават само с интриги и опити за кражби на държавни ресурси. Четвърто, че върхушката на ДБГ начело с един бивш министър на образованието, иска да кадрува в министерството на Танев.

Бившият министър играе ролята на сив кардинал и назначавал свои хора, с които да контролира огромните пари в министерството. Повечето от тях кадри на Тройната коалиция. Министерство на образованието има огромен бюджет и целта била да се откраднат парите. И от бюджета и онзи милиард от европейските фондове. И най-силните думи на Тодор Танев дословно бяха, че не може да си гледа нормално работата, защото от сутрин до вечер буквално като пъдар следял какво ще откраднат "хората на Вълчев" от парите за училища и образование.

С днешна дата Танев говори публично тези факти, макар и с половин уста - гнилостите в РБ и интересчиите от партията на Кунева. Да крадеш от здравето и образованието на децата е толкова цинично, че няма нужда от коментар. Това са безумци и психопати по природа.

Сагата с неговата оставка и избора на нов министър между славните кадри на омразната коалиция на Станишев само потвърждават двуличието и лицемерието на днешните властимащи демократи. А фактът, че уж опозиционната партийка на Радан се размърда и отиде на преговорите за новия министерски кокал, подхвърлен от Борисов на алчните реформатори, разкрива цинизма на целия РБ.

Назначението на Мeглена Кунева за образователен министър е изцяло партийно и няма никаква професионална логика. Червената кукувица няма ден трудов стаж в сферата на образованието и очевидно няма подобни очакавания от нея. Поредното назначение, целящо да задоволи властовите апетити на партийната аристокрация в името на кокала.

Липса на морал и безнадежност за измамените - това оставят след себе си бившите ортаци на Тодор Танев. Да се надяваме, че избирателите им не са толкова тъпи, колкото ги смятаха тези от РБ и скоро Радан и Кунева ще получат най- накрая един силен шут отзад.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • никой - 19:01, 10 февр.

  Изчадието на природата кривоустата Червена кукувица си остана Мастия правеща се на политик.

 • някой - 10:19, 30 ян.

  Изчадието на природата си остана Мутра правеща се на евродепутат.

 • Николай - 02:08, 30 ян.

  Миглена Кунева - Пръмова, не зная какво знание би искала да даде на децата, но от една еврейка не може да се очаква да мисли и милее за България.

 • При мутрата всичко е възможно! Др.Пръмова защо да не стане нещо - 01:01, 30 ян.

  Правителството взе да прелива от "обли камъни"!

 • зрител - 00:59, 30 ян.

  Мадам Йес ще работи по пълното оглупяване на децата и внуците ни. След като не разбира от нищо, освен от „йес!“ и пребори корупцията сега ще пребори и малкото достъпно знание до децата за родната им история и литература!

 • Истината - 00:59, 30 ян.

  Назначението на Мeглена Кунева за образователен министър е изцяло партийно и няма никаква професионална логика. Червената кукувица няма ден трудов стаж в сферата на образованието и очевидно няма подобни очакавания от нея. Поредното назначение, целящо да задоволи властовите апетити на партийната аристокрация в името на кокала. Липса на морал и безнадежност за измамените - това оставят след себе си бившите ортаци на Тодор Танев. Да се надяваме, че избирателите им не са толкова тъпи, колкото ги смятаха тези от РБ и скоро Радан и Кунева ще получат най- накрая един силен шут отзад.

 • българин - 00:58, 30 ян.

  Олеле мале! Мадам, която в близкото минало като касапин обезглави редица промишлени отрасли срещу заплащане, сега ще ръководи ОБРАЗОВАНИЕТО. Ужас, спаси ни, ГОСПОДИ БОЖЕ НАШ!

 • прост гербер - 00:56, 30 ян.

  следите ли майтапа.уж дсб е в опозиция пък днес в централата на сдс за консултациите във връзка с кандидатурата за министър на образованието е отишъл и гнома . радан кънев се излага абсолютно . и не упреквайте афера,пръмова става за министър на всичко,даже и за министър на водопадите,така че афера не е сгрешила .

 • шефа - 00:55, 30 ян.

  Както е тръгнало виж Куневица може и игумен на Рилския манастир да стане, що не! Има си дарби и сичко. А стига, бе!

 • минаващ - 00:54, 30 ян.

  От трън ,та на глог. Точно Куневица ли бре!Защо? Е ,този път колкото и да ми е неприятно да го кажа не са виновни ГЕРБ. „Реформаторите“ му я нахендриха на Баце.Сега ще гледаме сериала по Вазов -“Към пропаст“.

Напиши коментар

Коментари