понеделник, 01 февруари 2016, 12:59 ч.

Г-жа „Робинзон Крузо е автор“

Логично: Скандалната Ваня Кастрева ще подаде оставка!

BNews.bg

Логично: Скандалната Ваня Кастрева ще подаде оставка!

Тя допълни още, че се чувства огорчена и много би се замислила ако й предложат да остане на поста.

Заместник-министърът на образованието Ваня Кастрева обяви, че възнамерява да депозира оставката й на министър-председателя Бойко Борисов.

„Мисля, че най-коректнотои най-достойното е човек да се оттегли от този момент и да остави възможност на следващия екип, който не е медийно обременен с негативи, да започне на чисто и да продължи да работи в тази много отговорна задача за цялото общество“, обясни Кастрева в сутрешния блок на Bulgaria ON Air.

По думите й това е съвсем логичната развръзка при така създадения хаос в обществото „с тиражирането и внушаването на неистини за българското образование“.

„Струната на българския национализъм е тема, която е обществено експлоатирана. Тя винаги може да предизвика много голяма активност и съответно недоволство. Учебниците по история не се пишат от МОН, а от специалисти, учени и учители“, поясни Кастрева.

Тя допълни още, че се чувства огорчена и много би се замислила ако й предложат да остане на поста.

„Нямам политическа обвързаност, може би това също някои ги притеснява, но за сметка на това имам кауза. В този живот аз съм се посветила да работя за доброто на децата“, каза тя. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Кой e Кой - 10:54, 03 февр.

  A Кой иска да 'усвои' милиард и триста милиона - >>> проф. Костадин Костадинов >>> зам. мин.

 • Г-жа Робинзон е за необитаем остров - 09:26, 03 февр.

  Това е добрата новина, но лошата е, че ще я поставят начело на Инспектората в София. Абе от тия некадърници отърва няма. Кастрева е пълно куку и кой знае още какви бели ще натвори в образованието.

 • Observer - 12:41, 02 февр.

  Ох, тази мухлясала пеперуда от прашасал хебарий, стъкмен в средата на ХХ век вече е в "музея" за чуждестранно литературно изкуство "Новите българи". Писателят Робинзон много й е харесал и затова е експониран до нея... Близки са си, да си го чете, но да не обърква децата ни!

 • л - 13:46, 01 февр.

  БРАВО! Тази тлъста лицемерна трътка ,дано си намери майстора

 • Живко Попов - 13:21, 01 февр.

  Отива посраник в Монголия!

 • НОНИ - 13:20, 01 февр.

  И това ако не е наглост, ти го плюеш, то мисли, че роса го роси.....Ако и предложат....дано не се появи такъв глупак!!

 • И другите зам - 13:19, 01 февр.

  Костадин Костадинов също.

Напиши коментар

Коментари